E Eslemasar Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2021 300 81 18 29 9 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Eslemasar #1 Regle 6 gün var. Testim koyulaşmis neden böyle olduğunu bilen var mı. Dün yaptığım da çizgi silik ti. Eklentiler IMG_20210809_002721.webp 20,8 KB · Görüntüleme: 36
Regle 6 gün var. Testim koyulaşmis neden böyle olduğunu bilen var mı. Dün yaptığım da çizgi silik ti.
N neys Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2021 132 50 18 26 9 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Eslemasar #2 Eslemasar .!.: Regle 6 gün var. Testim koyulaşmis neden böyle olduğunu bilen var mı. Dün yaptığım da çizgi silik ti. Genişletmek için tıkla... Yumurtlama görüyorsun canim degerlendir Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Eslemasar .!.: Regle 6 gün var. Testim koyulaşmis neden böyle olduğunu bilen var mı. Dün yaptığım da çizgi silik ti. Genişletmek için tıkla... Yumurtlama görüyorsun canim degerlendir
E Eslemasar Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2021 300 81 18 29 9 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Eslemasar #3 neys .!.: Yumurtlama görüyorsun canim degerlendir Genişletmek için tıkla... Şaşırdım gerçekten. Zaten yumurtlama 11 gün önce oldu. Çatlama da oldu. Bu yine mi yumurtlama yani Olumlu oy 0 Olumsuz oy
neys .!.: Yumurtlama görüyorsun canim degerlendir Genişletmek için tıkla... Şaşırdım gerçekten. Zaten yumurtlama 11 gün önce oldu. Çatlama da oldu. Bu yine mi yumurtlama yani
N neys Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2021 132 50 18 26 9 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Eslemasar #4 Eslemasar .!.: Şaşırdım gerçekten. Zaten yumurtlama 11 gün önce oldu. Çatlama da oldu. Bu yine mi yumurtlama yani Genişletmek için tıkla... Evet ikinciye yumurtluyorsundur Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Eslemasar .!.: Şaşırdım gerçekten. Zaten yumurtlama 11 gün önce oldu. Çatlama da oldu. Bu yine mi yumurtlama yani Genişletmek için tıkla... Evet ikinciye yumurtluyorsundur
N neys Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2021 132 50 18 26 9 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Eslemasar #5 Eslemasar .!.: Şaşırdım gerçekten. Zaten yumurtlama 11 gün önce oldu. Çatlama da oldu. Bu yine mi yumurtlama yani Genişletmek için tıkla... birde gebelik testi yap istersen, gebelik oldugundada ovulasyon testi kizarik çıkabilirmis Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Eslemasar .!.: Şaşırdım gerçekten. Zaten yumurtlama 11 gün önce oldu. Çatlama da oldu. Bu yine mi yumurtlama yani Genişletmek için tıkla... birde gebelik testi yap istersen, gebelik oldugundada ovulasyon testi kizarik çıkabilirmis
E Eslemasar Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2021 300 81 18 29 9 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Eslemasar #6 neys .!.: birde gebelik testi yap istersen, gebelik oldugundada ovulasyon testi kizarik çıkabilirmis Genişletmek için tıkla... Gebelik testi yaptım. Ovulasyon testi yapmadan 40 dk önce yaptım. Ardından ovulasyon yaptım. (40 dk sonra ). Kaset testti. Erken gebelik testi değildi. Negatif çıktı o. Ama ovulasyon böyle koyulaşti anlam veremedim Olumlu oy 0 Olumsuz oy
neys .!.: birde gebelik testi yap istersen, gebelik oldugundada ovulasyon testi kizarik çıkabilirmis Genişletmek için tıkla... Gebelik testi yaptım. Ovulasyon testi yapmadan 40 dk önce yaptım. Ardından ovulasyon yaptım. (40 dk sonra ). Kaset testti. Erken gebelik testi değildi. Negatif çıktı o. Ama ovulasyon böyle koyulaşti anlam veremedim
E Eslemasar Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2021 300 81 18 29 9 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Eslemasar #7 neys .!.: Evet ikinciye yumurtluyorsundur Genişletmek için tıkla... Hım anladım canım. Teşekkür ederim Olumlu oy 0 Olumsuz oy
neys .!.: Evet ikinciye yumurtluyorsundur Genişletmek için tıkla... Hım anladım canım. Teşekkür ederim