Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha yeni yapmaya başlamışsın canım her gün aynı saatte yapmaya devam et kimisi erken yumurtlama görür kimisi geç. Hangi marka aldın güvenilir mi acabaAdet bitimimde başladım sanki çizgi hiç koyulasmiyor giderek koyulasmasi gerekmez mi?
Laboquick marka aldım canım araştırdım güvenilirdi fakat ilk defa yaptığım için heyecanlanıyorum birde adet düzensizliğim var pcos yok ama yumurtlama görmem diye de bir endişeleniyorum ama genelde 30 ile 40 gün arası adet görüyorum. Son adetim 21 günde geldi meselaDaha yeni yapmaya başlamışsın canım her gün aynı saatte yapmaya devam et kimisi erken yumurtlama görür kimisi geç. Hangi marka aldın güvenilir mi acaba
Testini ya Öğlen 12:00-16:00 arası ya da akşam 20:00-22:00 saatleri aralığında yapman lazım sabah ilk idrarlada ovu testi yapılmaz bilgin olsun ve son 1-2 saat sıvı almını kesmen lazım. Ben de çok kullandım bu testlerden. Sen her gün aynı saatlerde yapmaya özen göster belki yumurtlaman daha geç tarihlerde oluyodur.Laboquick marka aldım canım araştırdım güvenilirdi fakat ilk defa yaptığım için heyecanlanıyorum birde adet düzensizliğim var pcos yok ama yumurtlama görmem diye de bir endişeleniyorum ama genelde 30 ile 40 gün arası adet görüyorum. Son adetim 21 günde geldi mesela
Öyle yapıyorum hep 2 gibi. Teşekkür ederim yine güncellerimTestini ya Öğlen 12:00-16:00 arası ya da akşam 20:00-22:00 saatleri aralığında yapman lazım sabah ilk idrarlada ovu testi yapılmaz bilgin olsun ve son 1-2 saat sıvı almını kesmen lazım. Ben de çok kullandım bu testlerden. Sen her gün aynı saatlerde yapmaya özen göster belki yumurtlaman daha geç tarihlerde oluyodur.
Siz gebelik elde ettiniz mi?Testini ya Öğlen 12:00-16:00 arası ya da akşam 20:00-22:00 saatleri aralığında yapman lazım sabah ilk idrarlada ovu testi yapılmaz bilgin olsun ve son 1-2 saat sıvı almını kesmen lazım. Ben de çok kullandım bu testlerden. Sen her gün aynı saatlerde yapmaya özen göster belki yumurtlaman daha geç tarihlerde oluyodur.
Mayıs ayında oldu ama kimsayalla sonuçlandı maalesef şimdi doktor kontrolunde yumurtlama takibi yapıyorumSiz gebelik elde ettiniz mi?
Çok geçmiş olsun bende iki ay önce bir kimyasal gebelik yaşadım plansız olarak şimdi de olmaz korkusu içimdeMayıs ayında oldu ama kimsayalla sonuçlandı maalesef şimdi doktor kontrolunde yumurtlama takibi yapıyorum
Teşekkür ederimAdet aralığına göre daha erken öyle çıkması merak etme anca belirir rahat ol ,
ayni saatte yapmaya devam edin.
İnşallah en kısa zamanda kavuşursunuzMayıs ayında oldu ama kimsayalla sonuçlandı maalesef şimdi doktor kontrolunde yumurtlama takibi yapıyorum
İnşallah Rabbim size ve herkese sağlıklı gebelik nasip etsinÇok geçmiş olsun bende iki ay önce bir kimyasal gebelik yaşadım plansız olarak şimdi de olmaz korkusu içimde
Aminnn hepimize inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinİnşallah Rabbim size ve herkese sağlıklı gebelik nasip etsin![]()
Olur elbet tez zamanda güzel haberler alırız inşaAllahhÇok geçmiş olsun bende iki ay önce bir kimyasal gebelik yaşadım plansız olarak şimdi de olmaz korkusu içimde
Bir kac gün daha bekleyin Ovulasyon testi HCG hormonunuzu tespit etmez. Belirtilerinizde adet belirtileriyle de aynı. Negatifi görmek yıkıcı. Ama fazla strese giriyorsaniz bir kan testi verin bence.Benimde bugün adet tarihim kızlar dün de bi ovulasyon yaptım ne çıkacak diye böyle oldu bu sabah hcg yaptım birinin ısrarı üzerine oda negatif di ama erken mi yaptım bilmiyorum TEMMUZUN 19 nda yumurtlama görmüştüm aradan 15 gün geçti ve ben adet olmustum sonra Ağustosun 3 nde adet görmüştüm 9 nda bitti 10 nunda hsg çektirdim ve folik asit kullanmaya başladım ilacım da yarın son bitiyor bugünde adet görmem gerekiyor du ama agrım yok sadece eğilince belim agrıyor birde tabi şişmiş hassaslaşmış göğüslerim var bende suan şaşırdım kan vereyim de kurtulayım bu düşünceden diyorum acaba erken mi daha adetimin gecikmesini beklesem
Amin canım hepimiz kavuşuruz inşaAllahİnşallah en kısa zamanda kavuşursunuzKaç ay deneme sonrası doktora gittiniz peki ben iki aydır ovulasyon ile deniyorum ondan sormak istedim
Geçen ay bende ovu testiyle adetten 2 gün önce test yapmıştım ve hep t çizgisi c kadar koyuydu eşit çıkmıştı ama adet oldum çok güvenme derim canım. Genelde t çizgisi c den çok koyu çıkarsa yani ğik yapmış gibi görünürse gebelik olduğu söyleniyoBenimde bugün adet tarihim kızlar dün de bi ovulasyon yaptım ne çıkacak diye böyle oldu bu sabah hcg yaptım birinin ısrarı üzerine oda negatif di ama erken mi yaptım bilmiyorum TEMMUZUN 19 nda yumurtlama görmüştüm aradan 15 gün geçti ve ben adet olmustum sonra Ağustosun 3 nde adet görmüştüm 9 nda bitti 10 nunda hsg çektirdim ve folik asit kullanmaya başladım ilacım da yarın son bitiyor bugünde adet görmem gerekiyor du ama agrım yok sadece eğilince belim agrıyor birde tabi şişmiş hassaslaşmış göğüslerim var bende suan şaşırdım kan vereyim de kurtulayım bu düşünceden diyorum acaba erken mi daha adetimin gecikmesini beklesem
Evet haklısın yok zaten Pek bağlamıyorum alıştım artık tek çizgilere negatiflere adetlereGeçen ay bende ovu testiyle adetten 2 gün önce test yapmıştım ve hep t çizgisi c kadar koyuydu eşit çıkmıştı ama adet oldum çok güvenme derim canım. Genelde t çizgisi c den çok koyu çıkarsa yani ğik yapmış gibi görünürse gebelik olduğu söyleniyo
Belirlemez evet de ne bileyim sağda solda yazmışlar gebelik varsa ovu testi adet gününde koyu çıkar falan filan işde yok gı ne sitres yapması zaten alıştım negatiflere 3 senedir negatif görüyorumBir kac gün daha bekleyin Ovulasyon testi HCG hormonunuzu tespit etmez. Belirtilerinizde adet belirtileriyle de aynı. Negatifi görmek yıkıcı. Ama fazla strese giriyorsaniz bir kan testi verin bence.