sirmost3 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 3 Eylül 2021 92 9 36 28 3 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi sirmost3 #1 Selamunaleyküm bayanlar , benim bu gün adet günümdü. Evde ovülasyon testi vardı. Bende yaptım. Bu şekil çıktı, pkoluyum böyle olması normal mi acaba ?
Selamunaleyküm bayanlar , benim bu gün adet günümdü. Evde ovülasyon testi vardı. Bende yaptım. Bu şekil çıktı, pkoluyum böyle olması normal mi acaba ?
A Admin9595 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 1 Aralık 2020 970 En iyi cevaplar 1 195 33 3 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi sirmost3 #2 sirmost3 .!.: Selamunaleyküm bayanlar , benim bu gün adet günümdü. Evde ovülasyon testi vardı. Bende yaptım. Bu şekil çıktı, pkoluyum böyle olması normal mi acaba ? Genişletmek için tıkla... Ya seni ümitlendirmek istemem ama bi arkadaşım da aynı senin gibi adet gününde yapmıştı o da pko ve hamileymiş oysaki
sirmost3 .!.: Selamunaleyküm bayanlar , benim bu gün adet günümdü. Evde ovülasyon testi vardı. Bende yaptım. Bu şekil çıktı, pkoluyum böyle olması normal mi acaba ? Genişletmek için tıkla... Ya seni ümitlendirmek istemem ama bi arkadaşım da aynı senin gibi adet gününde yapmıştı o da pko ve hamileymiş oysaki
mutlutablo Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2021 3.158 2.153 83 3 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi sirmost3 #3 Öncesinde yumurtlama gördün mü? Nice pko hastaları var adeti düzenli yumurtlama sorunu var. Gebelik testi yapma şansın varsa test yap
Öncesinde yumurtlama gördün mü? Nice pko hastaları var adeti düzenli yumurtlama sorunu var. Gebelik testi yapma şansın varsa test yap
sirmost3 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 3 Eylül 2021 92 9 36 28 3 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi sirmost3 #4 Admin9595 .!.: Ya seni ümitlendirmek istemem ama bi arkadaşım da aynı senin gibi adet gününde yapmıştı o da pko ve hamileymiş oysaki Genişletmek için tıkla... Bende okudum böyle şeyler ama adetten önce de gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı bu gün ovülasyon deneyeyim dedim bu şekil çıktı
Admin9595 .!.: Ya seni ümitlendirmek istemem ama bi arkadaşım da aynı senin gibi adet gününde yapmıştı o da pko ve hamileymiş oysaki Genişletmek için tıkla... Bende okudum böyle şeyler ama adetten önce de gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı bu gün ovülasyon deneyeyim dedim bu şekil çıktı
sirmost3 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 3 Eylül 2021 92 9 36 28 3 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi sirmost3 #5 mutlutablo .!.: Öncesinde yumurtlama gördün mü? Nice pko hastaları var adeti düzenli yumurtlama sorunu var. Gebelik testi yapma şansın varsa test yap Genişletmek için tıkla... Gördüm bi kere tabi de sonra silikleşti işte bu gün tekrar böyle gördüm
mutlutablo .!.: Öncesinde yumurtlama gördün mü? Nice pko hastaları var adeti düzenli yumurtlama sorunu var. Gebelik testi yapma şansın varsa test yap Genişletmek için tıkla... Gördüm bi kere tabi de sonra silikleşti işte bu gün tekrar böyle gördüm
mutlutablo Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2021 3.158 2.153 83 3 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi sirmost3 #6 sirmost3 .!.: Gördüm bi kere tabi de sonra silikleşti işte bu gün tekrar böyle gördüm Genişletmek için tıkla... Ya degerlendir takipte kal canım ya da gebelik testin varsa gebelik testi yap inşallah bebis vardir
sirmost3 .!.: Gördüm bi kere tabi de sonra silikleşti işte bu gün tekrar böyle gördüm Genişletmek için tıkla... Ya degerlendir takipte kal canım ya da gebelik testin varsa gebelik testi yap inşallah bebis vardir
sirmost3 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 3 Eylül 2021 92 9 36 28 3 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi sirmost3 #7 mutlutablo .!.: Ya degerlendir takipte kal canım ya da gebelik testin varsa gebelik testi yap inşallah bebis vardir Genişletmek için tıkla... inşallah ya bende çok istiyorum, hayali çizgi falan arıyordum mesela gebelik testi yaparken öyle bş istek ama nasip işte
mutlutablo .!.: Ya degerlendir takipte kal canım ya da gebelik testin varsa gebelik testi yap inşallah bebis vardir Genişletmek için tıkla... inşallah ya bende çok istiyorum, hayali çizgi falan arıyordum mesela gebelik testi yaparken öyle bş istek ama nasip işte
mutlutablo Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2021 3.158 2.153 83 3 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi sirmost3 #8 sirmost3 .!.: inşallah ya bende çok istiyorum, hayali çizgi falan arıyordum mesela gebelik testi yaparken öyle bş istek ama nasip işte Genişletmek için tıkla... Hayırlısını versin Rabbim
sirmost3 .!.: inşallah ya bende çok istiyorum, hayali çizgi falan arıyordum mesela gebelik testi yaparken öyle bş istek ama nasip işte Genişletmek için tıkla... Hayırlısını versin Rabbim
sirmost3 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 3 Eylül 2021 92 9 36 28 4 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi sirmost3 #9 sirmost3 .!.: inşallah ya bende çok istiyorum, hayali çizgi falan arıyordum mesela gebelik testi yaparken öyle bş istek ama nasip işte Genişletmek için tıkla... mutlutablo .!.: Hayırlısını versin Rabbim Genişletmek için tıkla... Amin Allah razı olsun
sirmost3 .!.: inşallah ya bende çok istiyorum, hayali çizgi falan arıyordum mesela gebelik testi yaparken öyle bş istek ama nasip işte Genişletmek için tıkla... mutlutablo .!.: Hayırlısını versin Rabbim Genişletmek için tıkla... Amin Allah razı olsun