Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testime bakar mısınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sirmost3

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2021
92
9
36
28
Selamunaleyküm bayanlar , benim bu gün adet günümdü. Evde ovülasyon testi vardı. Bende yaptım. Bu şekil çıktı, pkoluyum böyle olması normal mi acaba ?

Selamunaleyküm bayanlar , benim bu gün adet günümdü. Evde ovülasyon testi vardı. Bende yaptım. Bu şekil çıktı, pkoluyum böyle olması normal mi acaba ?
Ya seni ümitlendirmek istemem ama bi arkadaşım da aynı senin gibi adet gününde yapmıştı o da pko ve hamileymiş oysaki

Öncesinde yumurtlama gördün mü?
Nice pko hastaları var adeti düzenli yumurtlama sorunu var. Gebelik testi yapma şansın varsa test yap

Ya seni ümitlendirmek istemem ama bi arkadaşım da aynı senin gibi adet gününde yapmıştı o da pko ve hamileymiş oysaki
Bende okudum böyle şeyler ama adetten önce de gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı bu gün ovülasyon deneyeyim dedim bu şekil çıktı

Öncesinde yumurtlama gördün mü?
Nice pko hastaları var adeti düzenli yumurtlama sorunu var. Gebelik testi yapma şansın varsa test yap
Gördüm bi kere tabi de sonra silikleşti işte bu gün tekrar böyle gördüm

Ya degerlendir takipte kal canım ya da gebelik testin varsa gebelik testi yap inşallah bebis vardir
inşallah ya bende çok istiyorum, hayali çizgi falan arıyordum mesela gebelik testi yaparken öyle bş istek ama nasip işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…