Aile Planlaması Ovulasyon testime bakar mısınız

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

efulim5253

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2022
208
200
53
Merhaba arkadaşlar adetimin 21. gününde (14 Şubat) ovulasyon testi yaptım ve değerlendirdim. 15.güne kadar yumurtlama görmeyince bırakmıştım testi.
21.gun tekrar yapayım dedim ve çift çizgiyi gördüm.Pik yapmış mı yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• Screenshot_2022-02-15-11-11-19-041_com.air.camera.photo.editor.beauty.webp
    Screenshot_2022-02-15-11-11-19-041_com.air.camera.photo.editor.beauty.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG_20220217_010213.webp
    IMG_20220217_010213.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 90
Bugünde kimse yom forumda 😅bende konu açtım ovulasyonla ilgili kimse yazmadı
Kuzum adetine yakın yaptığında bazen gebelik olabildiği için çift çizgi koyu çıkıyor diye okumuştum bir yerde sen adet gününden 4 5 gün önce erken gebelik testi yap bence 😍

Benimde aynı şekilde 😅

Eklentiler

• 720D7142-C1C6-456D-8A31-F378312AA8A0.webp
    720D7142-C1C6-456D-8A31-F378312AA8A0.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 93
Merhaba arkadaşlar adetimin 21. gününde (14 Şubat) ovulasyon testi yaptım ve değerlendirdim. 15.güne kadar yumurtlama görmeyince bırakmıştım testi.
21.gun tekrar yapayım dedim ve çift çizgiyi gördüm.Pik yapmış mı yardımcı olur musunuz?
İngstramda Bir gebenin günlüğü var ebru ablaya atarsan çok güzel yorumluyor

Hcg ilk yaptgımda tek çıktı moralim bozulunca uyudum bende iki saat sonra falan baktım çift olmuş ama geçen hcg tek olarak kaldı attım

İngstramda Bir gebenin günlüğü var ebru ablaya atarsan çok güzel yorumluyor
Attım attım ebru ablacım yumurtlama dedi değerlendirdim catlamayida söyledi ama nasıl olduysa bugün fotoğraflara bakınca içime şüphe düştü😭 sanki t çizgisi tam koyu değil gibi o yüzden buraya da yazdım.

İnşallah hayırlısıyla sende istiyorsan senin de gebelik göstergesi olsun Allah’ın izniyle ❤Kan testi negatif çıkınca on gün üzerime ölü toprağı serpilmiş gibi yatıyorum o derece moralim bozuluyor

İnşallah hayırlısıyla sende istiyorsan senin de gebelik göstergesi olsun Allah’ın izniyle ❤Kan testi negatif çıkınca on gün üzerime ölü toprağı serpilmiş gibi yatıyorum o derece moralim bozuluyor
Amin inşallah ❤️ öyle de yapmayın herşeyin bı vakti var sağlıklı sıhhatli olsun inşallah olumsuz düşünmeyin 🥰

Amin inşallah ❤️ öyle de yapmayın herşeyin bı vakti var sağlıklı sıhhatli olsun inşallah olumsuz düşünmeyin 🥰
Ben şimdi hastaneden geldim bta 186 çıktı doktor olabilirsin dedi ama ultrasonda görülmedi kese inşallah yeni oldugu içindir bi kaç gün sonra tekrar test için gidicem

Ben şimdi hastaneden geldim bta 186 çıktı doktor olabilirsin dedi ama ultrasonda görülmedi kese inşallah yeni oldugu içindir bi kaç gün sonra tekrar test için gidicem
Çok sevindim gözünüz aydın 😍 gebelik yeni olduğu içindir darısı biz isteyenlere dua edin 🥰♥️

Ya yeni yumurtladın ya da hamile olabilirsin

Back
X