Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

iremgns

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2020
262
177
53
Merhaba kızlar benim yumurta oluşmuş ama daha daha çatlamamış dimi ya normal mi bu 3 gün oldu
9A242AAC-A5BE-4207-9EB9-E65688F84AF5.webp

Hayır henüz çatlamamış. Silikleşmeye başlayınca çatlıyor. Baktınız test silikleşmiyor birkaç tane havuç tüketin çatlamaya yardımcı olur. Doktorlar günaşırı ilişki öneriyorlar ama eşinizde sorun yoksa sıkıntı olmaz bence. Yine de sık ilişki sperm kalitesini azaltıyor.

Bence 4 mayista anca yumurtlamaya yaklasmissiniz henuz T koyulasmamis cunku. Este sorun olmasa bile bence gun asiri sperm sayisini ve gucunu arttiriyor

Hayır henüz çatlamamış. Silikleşmeye başlayınca çatlıyor. Baktınız test silikleşmiyor birkaç tane havuç tüketin çatlamaya yardımcı olur. Doktorlar günaşırı ilişki öneriyorlar ama eşinizde sorun yoksa sıkıntı olmaz bence. Yine de sık ilişki sperm kalitesini azaltıyor.
Tamamdır bugün silikleşti rahatladım :) ya daha önce gün aşırı denedik hep hiçbirinde olmadı bi kere de böyle deneyelim dedik o yüzden :(

Bence 4 mayista anca yumurtlamaya yaklasmissiniz henuz T koyulasmamis cunku. Este sorun olmasa bile bence gun asiri sperm sayisini ve gucunu arttiriyor
Evet biliyorum ama her ay gün aşırı denedik bu ay da böyle deneyelim dedik ondan neyse bugün silikleşti çok şükür teşekkür ederim 😇

Back
X