- 30 Nisan 2023
- 12
- 2
- 1
- 24
- Konu Sahibi ummhnmaran
Ovulasyon testim bu şekilde yarın adet olmam gerekiyor fakat ovulasyon neden haln daha çift çizgi bilginiz varmı ayrıyeten kasıklarımda ara ara batmalar oluyor belimde de ağrı var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimAdete yakın eğer hamileyseniz yine t çizgisi c den koyu çıkıyor hamile olunca pik gördüğünüz gün gibi çıkıyor yani gebelik olunca lh hormonu da yükseliyor o yüzden gebeliğini ovulasyon testiyle öğrenen insanlar var forumda
Adetim 5 gün gecikti sizce test yapayım mıBelki çok yenidir daha adetin geçince testi tekrarlarsin inşallah vardır
Canım bende bu şekilde öğrendim hamile olduğumu hep pozitif çıkıyordu şuan 7 haftalık gebeyimEki Görüntüle 3240548
Ovulasyon testim bu şekilde yarın adet olmam gerekiyor fakat ovulasyon neden haln daha çift çizgi bilginiz varmı ayrıyeten kasıklarımda ara ara batmalar oluyor belimde de ağrı var
Şimdi senin için bir tane ovulasyon testi yapicam sana atacagim hamilelikte nasıl çıkıyor bak canimEki Görüntüle 3240548
Yap tabi inşallah hamilesinditAdetim 5 gün gecikti sizce test yapayım mı
Eki Görüntüle 3240548
Yap canım çıkarAdetim 5 gün gecikti sizce test yapayım mı
Yaptım negatif çıktı yineYap canım çıkar
Benimde 7. Günüm sabah test yaptım negatif çıktı normalde hiç gecikmem bu kadar ilk defa böyle oldu acaba testte sıkıntı varmıdır yoksa doğru mudur testBenim gecikmenin 8. Günü 6. Gün test yaptım negatif dün duphaston kullanmaya başladım bana dua eder misiniz
Bende hiç bu kadar gecikme yasamazdim en fazla 2 gün bugün gecikmenin 10. Günü duphaston kullanıyorum hayırlısı olsun ikimiz içindeBenimde 7. Günüm sabah test yaptım negatif çıktı normalde hiç gecikmem bu kadar ilk defa böyle oldu acaba testte sıkıntı varmıdır yoksa doğru mudur test
Amin inşallah o ilacı doktor mu verdi sizeBende hiç bu kadar gecikme yasamazdim en fazla 2 gün bugün gecikmenin 10. Günü duphaston kullanıyorum hayırlısı olsun ikimiz içinde
EvetAmin inşallah o ilacı doktor mu verdi size