Evet canım baya koyu çıkmış değerlendirKızlar yumurtlama bugün mü var daha şimdi yaptım testi
Evet canım baya koyu çıkmış değerlendir
ay harikka teşekkür ederim canımEvet canım baya koyu çıkmış değerlendir
Ay harika teşekkür ederim canımEvet canım baya koyu çıkmış değerlendir
26 pik olmuş. Muhakkak değerlendir. Ovukuasyin testi yapmaya devam et. Hergun aynı saatte. Ovuluasyon testi baya siliklesirse bil ki yumurtan çatlamış. Yumurtanın catladigini görene kadar hergun ilişki yaşa, yumurtanın catkadigini gorunce de 2 gun daha ilişki yaşa. Daha sonra bekle:)
Üst üste 2 gün böyle çift çizgi gelir mi peki denk geldiniz mi hiç26 pik olmuş. Muhakkak değerlendir. Ovukuasyin testi yapmaya devam et. Hergun aynı saatte. Ovuluasyon testi baya siliklesirse bil ki yumurtan çatlamış. Yumurtanın catladigini görene kadar hergun ilişki yaşa, yumurtanın catkadigini gorunce de 2 gun daha ilişki yaşa. Daha sonra bekle:)
Evet denk geldim. Bazen yumurta hemen catlamaz. Çatlaması için 2 tane havuç yiyin. Yardımcı olur:)Üst üste 2 gün böyle çift çizgi gelir mi peki denk geldiniz mi hiç
Çatlama olunca ne demek oluyorEvet denk geldim. Bazen yumurta hemen catlamaz. Çatlaması için 2 tane havuç yiyin. Yardımcı olur:)
Merhabalar tekrardan bugün testim silik çizgi çıktı bu çatlama demek mi oluyorIdrardaki koyu çizginin azalması demek.
Ebet yumurtaniz çatlamış. Bugün yarın muhakkak birliktelik olsun:)Merhabalar tekrardan bugün testim silik çizgi çıktı bu çatlama demek mi oluyor
Teşekkür ederimEbet yumurtaniz çatlamış. Bugün yarın muhakkak birliktelik olsun:)
Canım çatlama devam ediyor demek mi bu26 pik olmuş. Muhakkak değerlendir. Ovukuasyin testi yapmaya devam et. Hergun aynı saatte. Ovuluasyon testi baya siliklesirse bil ki yumurtan çatlamış. Yumurtanın catladigini görene kadar hergun ilişki yaşa, yumurtanın catkadigini gorunce de 2 gun daha ilişki yaşa. Daha sonra bekle:)
Hayir canim. Pik olduktan ve catladiktan sonra diğer günler oluşan koyuluklar önemsiz.Canım çatlama devam ediyor demek mi bu
Tamam canım teşekkür ederimHayir canim. Pik olduktan ve catladiktan sonra diğer günler oluşan koyuluklar önemsiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?