Ovülasyon testime bakar mısınız???

handeasli55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2023
167
28
28
35
Merhaba. Bugün adetimin 6. günü. Bir süredir adet düzensizliğim vardı. 2 ay önce doktor bazı takviye ilaçlar başlamıştı. Adetim düzensiz olduğu için bi test yapayım dedim böyle çıktı. Sizce bugün yumurtlama mı olmuş? Birkaç dakika içinde böyle silik 2. çizgi çıktı… geçen ay adetim bittikten sonra uygulamalara bakarak test yapmıştım ama hiç böyle görünen olmamıştı. Bu pozitif olabilir mi gerçekten. Düşüncelerinizi ve Tecrübelerinizi söyler misiniz?
 

Eklentiler

  • IMG_0059.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 25
Merhaba canım uygulamalar ortalama bi sonuç verir doğru sonucu vermez örneğin ben 21. Günde yumurtluyorum yani adetime 9-10 gün varken.
Senin testinde gözüken bu 2. Çizgi herhangi bir günde belirebilir ama bir sonuç yada anlam ifade etmez.
Yumurtlama gördüğünü anlayabilmen için T çizgisinin yani 2. Çizginin diğer çizgi kadar koyu olması gerekiyor yada ilk çizgiden de koyu.
Sana yumurtlama gördüğüm örnek bi testin görselini de ekliyorum şimdi.
Çok arada kaldığın aklına takılan olursa bana testlerini mesaj olarak atabilirsin yumurtlama görüp görmediğini sana söylerim
 

Eklentiler

  • IMG_4978.webp
    12 KB · Görüntüleme: 24
 
Ya çok teşekkür ederim ben bugünden itibaren Hergün testi yapmaya devam edeceğim. Takıldığımda size göndereceğim o zaman ben geçen ay hiç çizgi görememiştim. Şimdi böyle görünce ümitlenmiştim aslında. Acaba bende yumurtlama olmuyor mu diye korkuyorum hatta
 
Bazen bazı kadınlarda yumurtlama olmayabiliyor ama bu 1 aya mahsus 2. Ay yumurtlama görmezsen mutlaka bi doktora görün canım.
Birde testi Hergün aynı saatte yapman gerekiyor yumurtlamayı yakalayabilmen için yumurtlama vücutta çok az bir süre kalıyor çünkü.
Aynı zaman da da 2 saat önce den sıvı alımını kesmen gerekiyor (su süt kahve çay çorba) sıvı ne varsa kısaca
Çünkü sıvı alımı lh hormonunu idrarda seyreltiyor.
Bunlara dikkat etmediysen ondan da görmemiş olabilirsin etkiler yani
Takıldıklarını sorabilirsin yine de sen panik yapma
 
Çok teşekkür ederim inşallah bu ay çift çizgiyi görürüm.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…