• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testime bakar mısınız???

handeasli55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2023
152
28
28
35
Merhaba. Bugün adetimin 6. günü. Bir süredir adet düzensizliğim vardı. 2 ay önce doktor bazı takviye ilaçlar başlamıştı. Adetim düzensiz olduğu için bi test yapayım dedim böyle çıktı. Sizce bugün yumurtlama mı olmuş? Birkaç dakika içinde böyle silik 2. çizgi çıktı… geçen ay adetim bittikten sonra uygulamalara bakarak test yapmıştım ama hiç böyle görünen olmamıştı. Bu pozitif olabilir mi gerçekten. Düşüncelerinizi ve Tecrübelerinizi söyler misiniz?

Eklentiler

• IMG_0059.webp
    IMG_0059.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 10
Merhaba canım uygulamalar ortalama bi sonuç verir doğru sonucu vermez örneğin ben 21. Günde yumurtluyorum yani adetime 9-10 gün varken.
Senin testinde gözüken bu 2. Çizgi herhangi bir günde belirebilir ama bir sonuç yada anlam ifade etmez.
Yumurtlama gördüğünü anlayabilmen için T çizgisinin yani 2. Çizginin diğer çizgi kadar koyu olması gerekiyor yada ilk çizgiden de koyu.
Sana yumurtlama gördüğüm örnek bi testin görselini de ekliyorum şimdi.
Çok arada kaldığın aklına takılan olursa bana testlerini mesaj olarak atabilirsin yumurtlama görüp görmediğini sana söylerim

Eklentiler

• IMG_4978.webp
    IMG_4978.webp
    12 KB · Görüntüleme: 8
Merhaba canım uygulamalar ortalama bi sonuç verir doğru sonucu vermez örneğin ben 21. Günde yumurtluyorum yani adetime 9-10 gün varken.
Senin testinde gözüken bu 2. Çizgi herhangi bir günde belirebilir ama bir sonuç yada anlam ifade etmez.
Yumurtlama gördüğünü anlayabilmen için T çizgisinin yani 2. Çizginin diğer çizgi kadar koyu olması gerekiyor yada ilk çizgiden de koyu.
Çok arada kaldığın aklına takılan olursa bana testlerini mesaj olarak atabilirsin yumurtlama görüp görmediğini sana söylerim

Ya çok teşekkür ederim ben bugünden itibaren Hergün testi yapmaya devam edeceğim. Takıldığımda size göndereceğim o zaman 🙏🏼 ben geçen ay hiç çizgi görememiştim. Şimdi böyle görünce ümitlenmiştim aslında. Acaba bende yumurtlama olmuyor mu diye korkuyorum hatta

Ya çok teşekkür ederim ben bugünden itibaren Hergün testi yapmaya devam edeceğim. Takıldığımda size göndereceğim o zaman 🙏🏼 ben geçen ay hiç çizgi görememiştim. Şimdi böyle görünce ümitlenmiştim aslında. Acaba bende yumurtlama olmuyor mu diye korkuyorum hatta
Bazen bazı kadınlarda yumurtlama olmayabiliyor ama bu 1 aya mahsus 2. Ay yumurtlama görmezsen mutlaka bi doktora görün canım.
Birde testi Hergün aynı saatte yapman gerekiyor yumurtlamayı yakalayabilmen için yumurtlama vücutta çok az bir süre kalıyor çünkü.
Aynı zaman da da 2 saat önce den sıvı alımını kesmen gerekiyor (su süt kahve çay çorba) sıvı ne varsa kısaca 😂
Çünkü sıvı alımı lh hormonunu idrarda seyreltiyor.
Bunlara dikkat etmediysen ondan da görmemiş olabilirsin etkiler yani 🙏🏻☺️
Takıldıklarını sorabilirsin yine de sen panik yapma ❤️💋

Bazen bazı kadınlarda yumurtlama olmayabiliyor ama bu 1 aya mahsus 2. Ay yumurtlama görmezsen mutlaka bi doktora görün canım.
Birde testi Hergün aynı saatte yapman gerekiyor yumurtlamayı yakalayabilmen için yumurtlama vücutta çok az bir süre kalıyor çünkü.
Aynı zaman da da 2 saat önce den sıvı alımını kesmen gerekiyor (su süt kahve çay çorba) sıvı ne varsa kısaca 😂
Çünkü sıvı alımı lh hormonunu idrarda seyreltiyor.
Bunlara dikkat etmediysen ondan da görmemiş olabilirsin etkiler yani 🙏🏻☺️
Takıldıklarını sorabilirsin yine de sen panik yapma ❤️💋
Çok teşekkür ederim 🌸 inşallah bu ay çift çizgiyi görürüm.

Back
X