Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Degerlendir cnm bu gunleri 1 gun ara ile hakkinda hayrlisi olsun
Çok teşekkür ederimDegerlendir cnm bu gunleri 1 gun ara ile hakkinda hayrlisi olsun
Gonlunden gecen hersey birbir olsun en kisa zamanda saglikla bir gebelik haberinj al cnm insallahÇok teşekkür ederimdua edin bana lütfen
![]()
Henüz silik duruyor
Çooook teşekkür ederimGonlunden gecen hersey birbir olsun en kisa zamanda saglikla bir gebelik haberinj al cnm insallahAma sana tavsiyem bu testleri alip ne para harca nede strese gir sana soyle soyluyim 1gun 2 gun arayla beraberlik olsun hem sperm kalitesi dusmez hemde her turlu tutar bu testler sadce insani strese sokar
Daha silikti geçen aylarda yumurtlama öncesi bi anda ikisi aynı koyuluğa geldi iki gündür de akıntım olunca bı kafam karıştı akıntım olduğu için yaptım dün ve bugün önceki günler nasıldı bilemiyorumHenüz silik duruyor
Cnm bende senin gbi hicbirsey bilmiyordum cok istiyordum bir ay bunlari aldim oda ne ise yarar nasil olur bilmem bi komsumjz al dedi iki adet arasi 14 gun kullan dedi inan sadce strese girdim oldumu olacakmi ondan sonraki ay bosverdm ve adet bitimi denedik cok sukur oldu yani adet biter bitmez sonraki gun dene ozaman yumurtalar aktif benim oyle oldu cok sukur suan bebisimi bekliyomÇooook teşekkür ederimYa aslında hep 1 gün ara ile ilişkiye giriyoruz sonrasında 20 dk yatıp bekliyorum ama yine de bı bakiyim dedim bekleyince de olmuyor heralde çok stresli değilim ama çok istiyorum inşallah nasip olur
![]()
Ayy maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCnm bende senin gbi hicbirsey bilmiyordum cok istiyordum bir ay bunlari aldim oda ne ise yarar nasil olur bilmem bi komsumjz al dedi iki adet arasi 14 gun kullan dedi inan sadce strese girdim oldumu olacakmi ondan sonraki ay bosverdm ve adet bitimi denedik cok sukur oldu yani adet biter bitmez sonraki gun dene ozaman yumurtalar aktif benim oyle oldu cok sukur suan bebisimi bekliyom![]()
E peki adet bittikten sonra gün aşırı mı ilkski oldu dikkat ettiniz mi gün aşırı olmasına yoksa tamamen akışında mı gittiCnm bende senin gbi hicbirsey bilmiyordum cok istiyordum bir ay bunlari aldim oda ne ise yarar nasil olur bilmem bi komsumjz al dedi iki adet arasi 14 gun kullan dedi inan sadce strese girdim oldumu olacakmi ondan sonraki ay bosverdm ve adet bitimi denedik cok sukur oldu yani adet biter bitmez sonraki gun dene ozaman yumurtalar aktif benim oyle oldu cok sukur suan bebisimi bekliyom![]()
Adet takip takvimin varmi cnm ona gore git evet bende adet bitti bi arkadasim iki gebeligindede adet bitince ertesi gun denems iki gebeligide saglikliydi banada o onerdi bende adet biter bitmez denedm 1 gun bazn 2 gun ara olabilir ve yataktan hemen kalkma 1 saat bile olsa uzan ayaklarini havaya kaldir yastk koy yada belinin altinaE peki adet
E peki adet bittikten sonra gün aşırı mı ilkski oldu dikkat ettiniz mi gün aşırı olmasına yoksa tamamen akışında mı gitti
20 30 dk yatıyorum ben de en az belime yastık koyup bakalım bu ay olacak mı olursa mutlaka yazarımAdet takip takvimin varmi cnm ona gore git evet bende adet bitti bi arkadasim iki gebeligindede adet bitince ertesi gun denems iki gebeligide saglikliydi banada o onerdi bende adet biter bitmez denedm 1 gun bazn 2 gun ara olabilir ve yataktan hemen kalkma 1 saat bile olsa uzan ayaklarini havaya kaldir yastk koy yada belinin altina
Saglikla kolaylikla nasip olsun insallah ama dk tutma uzunnuzadiya yatt dinlen hatta gerekirse oyle direk yat wc dusa girme bile20 30 dk yatıyorum ben de en az belime yastık koyup bakalım bu ay olacak mı olursa mutlaka yazarım![]()
Tamamdır öyle yapıyım artıkSaglikla kolaylikla nasip olsun insallah ama dk tutma uzunnuzadiya yatt dinlen hatta gerekirse oyle direk yat wc dusa girme bile