- 3 Mayıs 2024
- 122
- 26
- 18
- 28
- Konu Sahibi lotus cicegi44
-
Çatlama yarına olabilir gibi duruyor 4 pik 5 te açılma olmuşBugün öğlen 1 de yapmıştım birazdan yeniden tekrarlayacagim geç kaldım akşam ki test için sizce değişiklik var mı bu sabahı degerlendirdim
Az önce tekrarladım siliklesmis test eşim şuan yoktur acaba sabah degerlendirmistik o yeterli olur mu çatlamaya denk gelmiş olabilir miÇatlama yarına olabilir gibi duruyor 4 pik 5 te açılma olmuş
Yeterli olur canım sabah daha iyi zaten sağlıcakla tutunsun inşallahAz önce tekrarladım siliklesmis test eşim şuan yoktur acaba sabah degerlendirmistik o yeterli olur mu çatlamaya denk gelmiş olabilir mi
Atarsanız resimleri bakarızBen de aynı konudan muzdaripim twst yaptım koyuydu sonra siliklesti acaba çatladı mi ne oldu merak icindeyim
Umarım tek tesellim umarım tutar ya geçen ay kimyasal geçirdimYeterli olur canım sabah daha iyi zaten sağlıcakla tutunsun inşallah
Testini at bakalimBen de aynı konudan muzdaripim twst yaptım koyuydu sonra siliklesti acaba çatladı mi ne oldu merak icindeyim
Burda pik ne zaman oldu tekrarladin mi testiEn koyu gün boyleydi
Bende aynı durumdan bezdim bir gün koyu çıkıyor diğer gün silik3 ekim de evet sonra hep silikti
Genelde pcosdan dolayı bu şekilde oluyormuş ben de pcos varBende aynı durumdan bezdim bir gün koyu çıkıyor diğer gün silik2 gün sonra tekrar koyu oluyor ertesi gün tekrar silik
Bende yokGenelde pcosdan dolayı bu şekilde oluyormuş ben de pcos var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?