Ovulasyon testime bakar mısınız

reyhan__

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
160
31
13
25
Selamlaar, Nisan da kimyasal gebelik yaşadım sonrasında hiç hamilelik olmadı. Tiroid sorunum vardı, normal aralığa indirdim ayrıca her şeyi kontrol ettik hiçbir sorun yok, eşimin de bütün değerleri çok iyi. Bu ay da bir ovulasyon denemek istedim. Türkiye de yasamadigim için kargolattim regl sonrasına elime geçti yine de başlamak istedim. Ancak gitgide siliklesiyor. Acaba yapmadığım günler pik oldu ve çatladı da ben mi yakalayamadım. En son reglm 26 günde geldi, 19 Ekim SAT. Normalde daha uzun bir döngum vardır ancak son reglm baya kısa dönemde geldi. Ayrıca bu ay bal çörek otu tarçın kürü ve havuç- incir kürü uyguladım. Regl 2. Başladım ama sanırım 10. Güne kadar devam ettim sonra aldığım vitaminler geldi ve hayir otu ekstresi almıştım onu kullaniyorum. Bir bakabilir misiniz sizde? Çok teşekkür ederim

Eklentiler

• 1000034990.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 22
Herhangi bir fikri olan var mı acaba? İlk defa kullanıyorum ovulasyon. Bir de 28 Ekim'de yumurtlama akıntısına benzer akıntım da olmuştum. Bu ay da 25-26 gün de gelecek olsa regl pik tarihi gercektende 29-30 Ekim gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…