• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testime bakar mısınız

kus27sesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2025
15
0
1
22
Arkadaşlar lütfen bana uardımcı olur musunuz ovulasyon testi yapıyorum ancak anlamıyorum bugün pik mi sizce

Eklentiler

• E760D634-53B3-4846-AF21-03BC9178F308.webp
    E760D634-53B3-4846-AF21-03BC9178F308.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 99
Arkadaşlar lütfen bana uardımcı olur musunuz ovulasyon testi yapıyorum ancak anlamıyorum bugün pik mi sizce
Bana 4. De pik gibi geldi ama ilk 15 dk resmi olmadığı için bilemedim sen nolur normal bugün yarın ve ertesi günü değerlendir birde gebelik testi yapar misin

Üstteki ovulasyon testi alttaki gebelik testi şuan tekrar yaptım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 71
Gebelik testim sizce var mı bişey çok silik bi çizgi oluşmuş

Eklentiler

• IMG_6939.webp
    IMG_6939.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 59
kaç gün pik çıkıyor normalde yumurtlamada
Genelde 1 2 ama 3 te olan oluyor bunlar arka arkaya gunler sizin ilk 4.de pik gibi bide sona doğru da pik olmus. 2.kez farkli tarihte pik durumu Pcoslular da oluyormus lh de dalgalanmalar olduğu icin ya ikinci kez yumurtlamada ya da hamilelik varsa oda pik çıkarabiliyormus

Genelde 1 2 ama 3 te olan oluyor bunlar arka arkaya gunler sizin ilk 4.de pik gibi bide sona doğru da pik olmus. 2.kez farkli tarihte pik durumu Pcoslular da oluyormus lh de dalgalanmalar olduğu icin ya ikinci kez yumurtlamada ya da hamilelik varsa oda pik çıkarabiliyormus
Peki gebelikse ne zaman öğrenebilirim net

Back
X