Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet son yaptığın pik olmuş bugünle birlikte 3 gün değerlendirArkadaşlar lütfen bana uardımcı olur musunuz ovulasyon testi yapıyorum ancak anlamıyorum bugün pik mi sizce
Teşekkür ederimEvet son yaptığın pik olmuş bugünle birlikte 3 gün değerlendir
Pcos mu var sizde sanki baştan 4.de pik olmus gibiArkadaşlar lütfen bana uardımcı olur musunuz ovulasyon testi yapıyorum ancak anlamıyorum bugün pik mi sizce
Bana 4. De pik gibi geldi ama ilk 15 dk resmi olmadığı için bilemedim sen nolur normal bugün yarın ve ertesi günü değerlendir birde gebelik testi yapar misinArkadaşlar lütfen bana uardımcı olur musunuz ovulasyon testi yapıyorum ancak anlamıyorum bugün pik mi sizce
Hastanede tüm testleri yaptım hiçbir sorun yok dediPcos mu var sizde sanki baştan 4.de pik olmus gibi
Sen bugünü değerlendir nolur nolmaz ama sabah ilk idrarla erken gebelik testi yap canımÜstteki ovulasyon testi alttaki gebelik testi şuan tekrar yaptım
İşte yaptım negatifSen bugünü değerlendir nolur nolmaz ama sabah ilk idrarla erken gebelik testi yap canım
Genelde 1 2 ama 3 te olan oluyor bunlar arka arkaya gunler sizin ilk 4.de pik gibi bide sona doğru da pik olmus. 2.kez farkli tarihte pik durumu Pcoslular da oluyormus lh de dalgalanmalar olduğu icin ya ikinci kez yumurtlamada ya da hamilelik varsa oda pik çıkarabiliyormuskaç gün pik çıkıyor normalde yumurtlamada
Bu değişebiliyor mesela benim normalde 2 gün pik 3. Gün silik çıktı ama bu ay hem geç yumurtladim hemde 3 günden sonra silindikaç gün pik çıkıyor normalde yumurtlamada
Peki gebelikse ne zaman öğrenebilirim netGenelde 1 2 ama 3 te olan oluyor bunlar arka arkaya gunler sizin ilk 4.de pik gibi bide sona doğru da pik olmus. 2.kez farkli tarihte pik durumu Pcoslular da oluyormus lh de dalgalanmalar olduğu icin ya ikinci kez yumurtlamada ya da hamilelik varsa oda pik çıkarabiliyormus
Doktor yumurtan çok demişti acaba onun etkisi var mıBu değişebiliyor mesela benim normalde 2 gün pik 3. Gün silik çıktı ama bu ay hem geç yumurtladim hemde 3 günden sonra silindi
Beklenen adetten 3 4 gun once çıkabiliyor erken gebelik testlerinde ama kanda da cikar kesin. Sizin kac gun vardiPeki gebelikse ne zaman öğrenebilirim net
Bilmiyorum ki bende işteBeklenen adetten 3 4 gun once çıkabiliyor erken gebelik testlerinde ama kanda da cikar kesin. Sizin kac gun vardi
Yani hangi günü alış hesaplamam gerektiğini ben normalde dünü yumurtlama olarak görüyordum ama öncesi de 4. De olabilirBilmiyorum ki bende işte![]()