Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakar mısınız💛

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

efulim5253

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2022
208
200
53
Merhaba arkadaşlar🥰Ben adetim bitince ovulasyon testine başladım 15.gune kadar yumurtlama görmeyince bırakmıştım test yapmayı. 21.gun (14subat tarihinde) akıntı ile şansımı tekrar bir deneyim dedim veee çift çizgiyi gördüm. Pik yapmış mı yardımcı olur musunuz ?

Eklentiler

• Screenshot_2022-02-17-00-22-44-912_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2022-02-17-00-22-44-912_com.miui.gallery.webp
    7 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG_20220217_010213.webp
    IMG_20220217_010213.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 90
Sen bu gunu degerlendirebilirsen iyi olur canim yarin pik olacak buyuk ihtimal bu gece yarın gece yakala bence ama teste devam et catlamayi gormek icin. Gec yumurtluyorsun demekki

Merhaba arkadaşlar🥰Ben adetim bitince ovulasyon testine başladım 15.gune kadar yumurtlama görmeyince bırakmıştım test yapmayı. 21.gun (14subat tarihinde) akıntı ile şansımı tekrar bir deneyim dedim veee çift çizgiyi gördüm. Pik yapmış mı yardımcı olur musunuz ?
Bence yarın da yap sanki tam koyu çıkmamış gibi t çizgisi.

Öyle mi diyorsunuz. Instagram dan ebru abla yumurtlama olmuş dedi 14u için
14 u için dediği testte zaten çok koyu çıkmamış iki çizgide idrarı tam damlatmamis olabilirsin onu da geçtim yine de t çizgisi c den daha açık gibi geldi göz yanılması olmuyorsa. Tabi bende yaniliyo olabilirim dediğim givi 14 undeki çizgilerin kötülüğünü pek anlayamadım. Peki 15 inden sonra test yapmayı bıraktın mi

14 u için dediği testte zaten çok koyu çıkmamış iki çizgide idrarı tam damlatmamis olabilirsin onu da geçtim yine de t çizgisi c den daha açık gibi geldi göz yanılması olmuyorsa. Tabi bende yaniliyo olabilirim dediğim givi 14 undeki çizgilerin kötülüğünü pek anlayamadım. Peki 15 inden sonra test yapmayı bıraktın mi
Ay gerçekten insanın kafası çok karışıyor.testi yapınca şaşırdım direk ebru ablaya attım yumurtlama dedi bir gün sonra kimse t çizgisi c den açık olduğu için çatlama olmuş testi bırak dedi bende yapmadım şimdi fotoğraflara bakınca evham yaptım yumurtlama olmadı mı acaba diye ofoff

Gelecek ay doktora randevu almıştım bu ay yumurtlama görmeyince rutin kontrolleri yaptırayım tekrar dedim. Tabii böyle çizgiyi görünce de heveslenmedim değil bu ay için.. teşekkür ederim cevaplarınız için 🥰

14subat tarihli testim bir de böyle bakar mısınız tek attım

Eklentiler

• IMG_20220217_010213.webp
    IMG_20220217_010213.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 98
Ay gerçekten insanın kafası çok karışıyor.testi yapınca şaşırdım direk ebru ablaya attım yumurtlama dedi bir gün sonra kimse t çizgisi c den açık olduğu için çatlama olmuş testi bırak dedi bende yapmadım şimdi fotoğraflara bakınca evham yaptım yumurtlama olmadı mı acaba diye ofoff
Adet dongun ortlama kaç gün. Valla canm dediğim gibi ben yaniliyorumdur belki. Ama 14 undeki test çizgileri neden öyle çıkmış ki. Sonradan mı rengi açıldı.

Adet dongun ortlama kaç gün. Valla canm dediğim gibi ben yaniliyorumdur belki. Ama 14 undeki test çizgileri neden öyle çıkmış ki.
14subat tarihli testim bir de böyle bakar mısınız tek attım
Yine de t bence tam c den koyu değil.

Adet dongun ortlama kaç gün. Valla canm dediğim gibi ben yaniliyorumdur belki. Ama 14 undeki test çizgileri neden öyle çıkmış ki. Sonradan mı rengi açıldı.
Yukarıya yaptığım anda ki fotosunu attım 14undeki testin. 28_29 gün adet döngüm. Geçen ay 12.gun yumurtlama oldu bu ay böyle..

Ama zaten yumurtlamadan 14 gün sonra adet olursun. 12. Gün yumurtlama olduysa dongun 26 gün oluyo. Ay yeminle kafam karıştı🤭
Her ay yumurtlama günü değişiyor kadınlarda. Sizin söylediğiniz yanlış bildiğimiz bı mevzu bende öyle zannediyordum ama . Instagram dan bir gebenin günlüğünü takip edin cooook faydası oluyor

Her ay yumurtlama günü değişiyor kadınlarda. Sizin söylediğiniz yanlış bildiğimiz bı mevzu bende öyle zannediyordum ama . Instagram dan bir gebenin günlüğünü takip edin cooook faydası oluyor
Nasıl yani. Ama benm her ay 14. Kesin oluyo yumurtlama. Takip ediyorum ovulasyon testleriyle de. Dongum de 28 gündür hiç değişmez.

Nasıl yani. Ama benm her ay 14. Kesin oluyo yumurtlama. Takip ediyorum ovulasyon testleriyle de. Dongum de 28 gündür hiç değişmez.
Duzenli olanda var farklı günlerde olanda. İkisi de normal karşılanıyor. Adet bitimi hemen yumurtlama görenler oluyor ☺️ benim ablam tedavi gördü uzun süre sebepsiz infertilite nedeniyle onunda her ay yumurtlama günü farklı olurdu ama düzenli adet olurdu🤷

Duzenli olanda var farklı günlerde olanda. İkisi de normal karşılanıyor. Adet bitimi hemen yumurtlama görenler oluyor ☺️ benim ablam tedavi gördü uzun süre sebepsiz infertilite nedeniyle onunda her ay yumurtlama günü farklı olurdu ama düzenli adet olurdu🤷
Yeni bı bilgi öğrenmiş oldum yani ben düzenli olunca hiç bu boyutuna bakmadm acikcasi

Back
X