- 10 Ocak 2022
- 1.041
- 293
- 43
- 26
- Konu Sahibi efulim5253
Nerden geldik biz bu konulara yaNee zor işler değil mibenim kafam karıştı sizinkini de karıştırdım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden geldik biz bu konulara yaNee zor işler değil mibenim kafam karıştı sizinkini de karıştırdım
![]()
Size maşallah diyelimYeni bı bilgi öğrenmiş oldum yani ben düzenli olunca hiç bu boyutuna bakmadm acikcasi
O zaman ikimizinde en kısa zamanda gebelik haberlerini almak ümidiyleSize maşallah diyelim![]()
AmiiinnnnnO zaman ikimizinde en kısa zamanda gebelik haberlerini almak ümidiyle![]()
Hayır henüz yumurtlama olmamış T çizgisi c kadar yada c den daha koyu olması gerekiyor. Devam edin teste :)Kızlar bakar mısınız ya bu testleri anlamadım gitti bugün yaptığım test silik gibi ama belirgin ovülasyon olmuş mu fikirlerinize ihtiyacım var
Eki Görüntüle 3008664
Çok teşekkür ederim peki 2 çizgi olduğu gün mü sperm ile yumurta birleşirse gebelik oluyor sperm sayımız az olduğu için zamanlama tam günün de olsun istiyorum :)Hayır henüz yumurtlama olmamış T çizgisi c kadar yada c den daha koyu olması gerekiyor. Devam edin teste :)
Sperm kadın vücudunda 48-72 saat arası yaşarmış bu yüzden doktorlar gün aşırı ilişki öneriyor yani ilişki oldu diyelim bir gün sonra ovulasyonda yumurtlama gördünüz gebelik şansı yüksek oluyor. Bunun dışında çift çizgi gördüğümüz gün ilişki olmalı yumurtlama günü olduğu için . Bir sonraki gün yine test yapıyoruz t çizgisi c den silik olduğunda çatlama olmuş demek o günü ve bir gün sonrayı da değerlendirmek şansı artırıyor. Instagram hesabınız varsa birgebeningunlugu sayfasını takip edin çok faydalı bilgiler edinirsiniz.Çok teşekkür ederim peki 2 çizgi olduğu gün mü sperm ile yumurta birleşirse gebelik oluyor sperm sayımız az olduğu için zamanlama tam günün de olsun istiyorum :)
Çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim hemen takibe alıcam orayı da sağol VarolSperm kadın vücudunda 48-72 saat arası yaşarmış bu yüzden doktorlar gün aşırı ilişki öneriyor yani ilişki oldu diyelim bir gün sonra ovulasyonda yumurtlama gördünüz gebelik şansı yüksek oluyor. Bunun dışında çift çizgi gördüğümüz gün ilişki olmalı yumurtlama günü olduğu için . Bir sonraki gün yine test yapıyoruz t çizgisi c den silik olduğunda çatlama olmuş demek o günü ve bir gün sonrayı da değerlendirmek şansı artırıyor. Instagram hesabınız varsa birgebeningunlugu sayfasını takip edin çok faydalı bilgiler edinirsiniz.
Her ay yumurtlama günü değişiyor kadınlarda. Sizin söylediğiniz yanlış bildiğimiz bı mevzu bende öyle zannediyordum ama . Instagram dan bir gebenin günlüğünü takip edin cooook faydası oluyor
Nasıl yani. Ama benm her ay 14. Kesin oluyo yumurtlama. Takip ediyorum ovulasyon testleriyle de. Dongum de 28 gündür hiç değişmez.
Henüz olmamışKızlar ovulasyon testime bi bakar mısınız bazi günler 2 farklı marka ile takip ettim ama kafam karıştı sanırım daha yumurtlama olmadi
Canım sana önerim günde tek marka hep aynı saatte yapman diğer türlü kafan karışabilirKızlar ovulasyon testime bi bakar mısınız bazi günler 2 farklı marka ile takip ettim ama kafam karıştı sanırım daha yumurtlama olmadi
Bu ay düşük yaptim dr korunmana gerek yok dedi ama bu ay yumurtlama olmazsa diye korkuyorum biraz o yüzden boyle endiseliyim deHenüz olmamışT çizgisi c kadar koyu veya c den daha koyu olunca yumurtlama oluyor
Endişe etmeyin yumurtlama olur inşallah . Bende ovulasyon testi yaparken 15. Gün geçince olmayacak heralde deyip bıraktım ve 21.gun gördüm tesadüfen. Siz sakın bırakmayın adete bir kaç gün kala yumurtlama gören çok varBu ay düşük yaptim dr korunmana gerek yok dedi ama bu ay yumurtlama olmazsa diye korkuyorum biraz o yüzden boyle endiseliyim de
İnşallah bugün 20. Gun İnşallah koyulasma görürümEndişe etmeyin yumurtlama olur inşallah . Bende ovulasyon testi yaparken 15. Gün geçince olmayacak heralde deyip bıraktım ve 21.gun gördüm tesadüfen. Siz sakın bırakmayın adete bir kaç gün kala yumurtlama gören çok var
İnşallah bugün 20. Gun İnşallah koyulasma g
Amiinnİnşallah bugün 20. Gun İnşallah koyulasma görürüm