- 16 Mart 2023
- 178
- 115
- 23
- 26
- Konu Sahibi selimekrpz1504
-
Teşekkür ederim canım bugün 14. Gün ben 7 aydır 14. Güne dikkat ederek 2 günde bir birliktelik yaşadım demekki çatlamam benim 14. Gün değilmiş. Ilk defa ovulasyon kullanıyorum sormak istedim. Ilk defa c bu kadar koyu oldu bor iki güne olur sanırım çatlama d3gil.miHayır canım T çizgisinin en az C çizgisi kadar koyu ya da ondan daha koyu olması gerekir.
t cizgisi koyuvevet c kadar koyu olunca yumurtlamada pik ve diger gun yaptiginizda koyuluk azalinca catlsma. siz yinede gun asiri iliskiye devam edinTeşekkür ederim canım bugün 14. Gün ben 7 aydır 14. Güne dikkat ederek 2 günde bir birliktelik yaşadım demekki çatlamam benim 14. Gün değilmiş. Ilk defa ovulasyon kullanıyorum sormak istedim. Ilk defa c bu kadar koyu oldu bor iki güne olur sanırım çatlama d3gil.mi
Evet kuzum zaten 1-2 güne tamamen koyulaşır takip etmeye devam edinTeşekkür ederim canım bugün 14. Gün ben 7 aydır 14. Güne dikkat ederek 2 günde bir birliktelik yaşadım demekki çatlamam benim 14. Gün değilmiş. Ilk defa ovulasyon kullanıyorum sormak istedim. Ilk defa c bu kadar koyu oldu bor iki güne olur sanırım çatlama d3gil.mi
bende adetin ortalarına yumurtluyorum sandim geçen ay adete 1 hafta kala ovu. testim pozitif çıkmıştıTeşekkür ederim canım bugün 14. Gün ben 7 aydır 14. Güne dikkat ederek 2 günde bir birliktelik yaşadım demekki çatlamam benim 14. Gün değilmiş. Ilk defa ovulasyon kullanıyorum sormak istedim. Ilk defa c bu kadar koyu oldu bor iki güne olur sanırım çatlama d3gil.mi
Çok teşekkürler yarın 3-4 arası tekrar bakıcamEvet kuzum zaten 1-2 güne tamamen koyulaşır takip etmeye devam edin
Canım şuan yakaladım sanırım.sende bakabilirmisinEvet kuzum zaten 1-2 güne tamamen koyulaşır takip etmeye devam edin
Yarın pik olur büyük ihtimalleama bugünü de es geçmeyin değerlendirin
Evet canım tam pikkkkkCanım şuan yakaladım sanırım.sende bakabilirmisin
Bugünü değerlendirdik 3 gün daha yani siliklesene kadar devam edicez bakalimEvet canım tam pikkkkk
Canım üzgünüm geç gördüm ama evet pik olmuş, hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorumBugünü değerlendirdik 3 gün daha yani siliklesene kadar devam edicez bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?