Ovulasyon testime bakarmısıniz acil???

selimekrpz1504

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2023
178
115
23
26
Kızlar adetinin bittiği günden bugüne avulasyon testine başladım bakarmısınız sizce oluşmuş mu?

Eklentiler

• 16808692669293532475527597554707.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 92
Hayır canım T çizgisinin en az C çizgisi kadar koyu ya da ondan daha koyu olması gerekir.

Hayır canım T çizgisinin en az C çizgisi kadar koyu ya da ondan daha koyu olması gerekir.
Teşekkür ederim canım bugün 14. Gün ben 7 aydır 14. Güne dikkat ederek 2 günde bir birliktelik yaşadım demekki çatlamam benim 14. Gün değilmiş. Ilk defa ovulasyon kullanıyorum sormak istedim. Ilk defa c bu kadar koyu oldu bor iki güne olur sanırım çatlama d3gil.mi

t cizgisi koyuvevet c kadar koyu olunca yumurtlamada pik ve diger gun yaptiginizda koyuluk azalinca catlsma. siz yinede gun asiri iliskiye devam edin

Evet kuzum zaten 1-2 güne tamamen koyulaşır takip etmeye devam edin

bende adetin ortalarına yumurtluyorum sandim geçen ay adete 1 hafta kala ovu. testim pozitif çıkmıştı

Benim testime de bakar mısınız? Adettin 8.günü ve bugün yaptım.neden böyle çıktı anlamadım yoksa adetin içinde mi yumurtluyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…