Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakarmisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Damlasu18

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
227
68
623
Ovulasyon testi ne zaman yapsam hep silik hic koyu gormuyorum.Temmuzda bir dusuk yasadim suan insulin direncim sinirda oldugundan matofin kullaniyorum gunde bir tane adetlerim duzenli baska bir sorunum yok.Yumurtlama olmus mu ?

Peki adetlerim cok duzenli hic yumurtlamiyormuyum ben? Uygulamadaki yumurtlamadan 14-15 gun sonra hep adet oluyorum.
Her ay yumurtlama olmayabilir. Ya da bu ay yumurtlama geç olacak. Testi yaparken sıvı alımına dikkat ediyor musun

Peki adetlerim cok duzenli hic yumurtlamiyormuyum ben? Uygulamadaki yumurtlamadan 14-15 gun sonra hep adet oluyorum.
Ayni zamanda testleri hep farklı saatlerde yapmışsın yumurtlama yi bu nedenle kaçırmış olabilirsn. Her gün aynı saatlerde iki saat sıvı almadan yapmalısın testi

Evet etmeye calisiyorum,daha oncede yaptim bunlardan hep boyle hic kopkoyu cikmaz.hic yumurtlamiyorsam nasil bu kadar duzenli adet oluyorum rahim kalinligimda normal

Ayni zamanda testleri hep farklı saatlerde yapmışsın yumurtlama yi bu nedenle kaçırmış olabilirsn. Her gün aynı saatlerde iki saat sıvı almadan yapmalısın testi
Daha onceden 2-3 saat sivi almadan 12 gibi yaptim hep boyle testlerim o yuzden degisik denedim bu ay gene ayni

Daha onceden 2-3 saat sivi almadan 12 gibi yaptim hep boyle testlerim o yuzden degisik denedim bu ay gene ayni
Bu şekilde yapman yanlış. Bu ay yumurtlama görür musun bilmiyorum ama bu nedenle kaçmış da olabilir. Adet olursan üçüncü günü dr a gidip hormonlarina baktırmani tavsiye ederim

Ben hep uygulamadaki tarihe bakardim 23de biraz koyu o gun yumurtlama sandim.Simdi doktordayim henuz daha yumurtlamamisim adete kadar devam.Allahim nasip etsin artik kim istiyorsa

Amh 3.27 hersey normal butun hormonlar 2 tane kimyasal gecirdim.genetik bakacaklar artik
Kimyasal demek normal gebe kalabiliyorsunuz demek bu güzel bişi en azından ama her ay yumurtlama olmuyor deniliyor belki o aya denk geldiniz yapmaya devam edin belki de gec yumurtlama olacak saatini sıvı alımını dikkat edin

Amh 3.27 hersey normal butun hormonlar 2 tane kimyasal gecirdim.genetik bakacaklar artik
Bence farkli saatlerde test yaptığınız icin degisken cikmis. Boyle olmasi cok mümkün gelmedi bana. Sıvı alımına da dikkat edilmemis olabilir.

Kimyasal demek normal gebe kalabiliyorsunuz demek bu güzel bişi en azından ama her ay yumurtlama olmuyor deniliyor belki o aya denk geldiniz yapmaya devam edin belki de gec yumurtlama olacak saatini sıvı alımını dikkat edin
Bugun 11 de yaptim yine koyulasti zaten diger gunlerde 11 de yapmaya devam edicem ins olur

Ovulasyon testi sonucum yumurta çatlamış midir bilgi verir misiniz

Eklentiler

• IMG_20211027_142159.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…