- 3 Haziran 2010
- 227
- 68
- 623
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef canım henüz olmamışOvulasyon testi ne zaman yapsam hep silik hic koyu gormuyorum.Temmuzda bir dusuk yasadim suan insulin direncim sinirda oldugundan matofin kullaniyorum gunde bir tane adetlerim duzenli baska bir sorunum yok.Yumurtlama olmus mu ?
Eki Görüntüle 2940098
Peki adetlerim cok duzenli hic yumurtlamiyormuyum ben? Uygulamadaki yumurtlamadan 14-15 gun sonra hep adet oluyorum.Malesef canım henüz olmamış
Her ay yumurtlama olmayabilir. Ya da bu ay yumurtlama geç olacak. Testi yaparken sıvı alımına dikkat ediyor musunPeki adetlerim cok duzenli hic yumurtlamiyormuyum ben? Uygulamadaki yumurtlamadan 14-15 gun sonra hep adet oluyorum.
Ayni zamanda testleri hep farklı saatlerde yapmışsın yumurtlama yi bu nedenle kaçırmış olabilirsn. Her gün aynı saatlerde iki saat sıvı almadan yapmalısın testiPeki adetlerim cok duzenli hic yumurtlamiyormuyum ben? Uygulamadaki yumurtlamadan 14-15 gun sonra hep adet oluyorum.
Daha onceden 2-3 saat sivi almadan 12 gibi yaptim hep boyle testlerim o yuzden degisik denedim bu ay gene ayniAyni zamanda testleri hep farklı saatlerde yapmışsın yumurtlama yi bu nedenle kaçırmış olabilirsn. Her gün aynı saatlerde iki saat sıvı almadan yapmalısın testi
Bu şekilde yapman yanlış. Bu ay yumurtlama görür musun bilmiyorum ama bu nedenle kaçmış da olabilir. Adet olursan üçüncü günü dr a gidip hormonlarina baktırmani tavsiye ederimDaha onceden 2-3 saat sivi almadan 12 gibi yaptim hep boyle testlerim o yuzden degisik denedim bu ay gene ayni
Selam canım bende henüz pik göremedim yani. Sabırsızlıkla bekliyorum. Bugun sabah 14.günün testini yaptım yine koyu değildi. Sabah tekrar yapacağım 15.gün olacak bakalım ne cıkcak.. ayy bu bekleyişte geriyor..Baktirdim hersey normal![]()
Ben hep uygulamadaki tarihe bakardim 23de biraz koyu o gun yumurtlama sandim.Simdi doktordayim henuz daha yumurtlamamisim adete kadar devam.Allahim nasip etsin artik kim istiyorsaSelam canım bende henüz pik göremedim yani. Sabırsızlıkla bekliyorum. Bugun sabah 14.günün testini yaptım yine koyu değildi. Sabah tekrar yapacağım 15.gün olacak bakalım ne cıkcak.. ayy bu bekleyişte geriyor..Eki Görüntüle 2940577
Amh degerinize baktirdiniz mi?Ben hep uygulamadaki tarihe bakardim 23de biraz koyu o gun yumurtlama sandim.Simdi doktordayim henuz daha yumurtlamamisim adete kadar devam.Allahim nasip etsin artik kim istiyorsa![]()
Amh 3.27 hersey normal butun hormonlar 2 tane kimyasal gecirdim.genetik bakacaklar artikAmh degerinize baktirdiniz mi?
Kimyasal demek normal gebe kalabiliyorsunuz demek bu güzel bişi en azından ama her ay yumurtlama olmuyor deniliyor belki o aya denk geldiniz yapmaya devam edin belki de gec yumurtlama olacak saatini sıvı alımını dikkat edinAmh 3.27 hersey normal butun hormonlar 2 tane kimyasal gecirdim.genetik bakacaklar artik
Bence farkli saatlerde test yaptığınız icin degisken cikmis. Boyle olmasi cok mümkün gelmedi bana. Sıvı alımına da dikkat edilmemis olabilir.Amh 3.27 hersey normal butun hormonlar 2 tane kimyasal gecirdim.genetik bakacaklar artik
Bugun 11 de yaptim yine koyulasti zaten diger gunlerde 11 de yapmaya devam edicem ins olurKimyasal demek normal gebe kalabiliyorsunuz demek bu güzel bişi en azından ama her ay yumurtlama olmuyor deniliyor belki o aya denk geldiniz yapmaya devam edin belki de gec yumurtlama olacak saatini sıvı alımını dikkat edin
Ne güzel ben görmedim de ilk resme göre yorum yaptımBugun 11 de yaptim yine koyulasti zaten diger gunlerde 11 de yapmaya devam edicem ins olur
Muhtemelen yumurtlama donemindesiniz ben hic boyle cift cizgi gormedim degerlendirin bu gunleriOvulasyon testi sonucum yumurta çatlamış midir bilgi verir misiniz
Çok teşekkür ederim bilmiyordum testi ilk defa bu ay yaptım 14 günümdü çok teşekkür ederimMuhtemelen yumurtlama donemindesiniz ben hic boyle cift cizgi gormedim degerlendirin bu gunleri