Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime (bakarmisiniz)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Runya22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
312
197
103
36
Arkadaslar 28 gunde bir regl oluyorum nadiren de olsa duzensizlik olabiliyor ilk defa ovulasyon testi kullaniyorum 13. Gunu oglen 1 de ysptigim testim poxitifti. esim burda olmadigindan degerlendiremedim (ikigun once degerlrndirmistim)13 aksami 9 da ve 14. Gun 1 de yine pozitifi gordum hatta daha koyu gibi geldi 14. Gun aksamini degerlendirdim 15 gun. Oglen iki gibi testim siliklesti sormak istedigim iki gun pik oldu ama bi gunu kacirdim acaba yumurtlamayi kacirdim mi ikigun pik olabilir mi ilk defa bu yontemi kullandigimdan hic bilgiye sahip degilim bilgisi olan aydinlatabilir mi yada attigim testi yorumlayabilirmi
20211226_151720.jpg

Arkadaslar 28 gunde bir regl oluyorum nadiren de olsa duzensizlik olabiliyor ilk defa ovulasyon testi kullaniyorum 13. Gunu oglen 1 de ysptigim testim poxitifti. esim burda olmadigindan degerlendiremedim (ikigun once degerlrndirmistim)13 aksami 9 da ve 14. Gun 1 de yine pozitifi gordum hatta daha koyu gibi geldi 14. Gun aksamini degerlendirdim 15 gun. Oglen iki gibi testim siliklesti sormak istedigim iki gun pik oldu ama bi gunu kacirdim acaba yumurtlamayi kacirdim mi ikigun pik olabilir mi ilk defa bu yontemi kullandigimdan hic bilgiye sahip degilim bilgisi olan aydinlatabilir mi yada attigim testi yorumlayabilirmi Eki Görüntüle 2976544
Testi uygulamadan sıvı alımına dikkat ettiyseniz yumurtlama uzun sürmüş görünüyor , umarım 13-14 gün sonra pozitifi görürsünüz 😍

Testi uygulamadan sıvı alımına dikkat ettiyseniz yumurtlama uzun sürmüş görünüyor , umarım 13-14 gün sonra pozitifi görürsünüz 😍
Guzel dileginiz icin tesekkur edem ayrica Sivi alimina dikkat ettim testten 3 4 saat once hic bisey tuketmedim 13. Ve 14. Hatta 14 t cizgisi daha koyuydu bugun 15. Gunum t siliklesmisti cnm akintim bu sabah yogun oldu ama emin degilim bosa giden sperm kalintilari da olabilir mi bilemedim

Canm umitlendirmek istemem ama benim testlerimde böyleydi baya uzun süre pik oldu hamileymisim o ay ondan öyle olmuş hatta resmi varsa bulup atayim sana 🥰

Bak canm böyleydi benim

Eklentiler

• Screenshot_20211226-212500_Photos.webp
    Screenshot_20211226-212500_Photos.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 100
  • Screenshot_20211226-212520_Photos.webp
    Screenshot_20211226-212520_Photos.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 91
  • Screenshot_20211226-212525_Photos.webp
    Screenshot_20211226-212525_Photos.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 98
Bak canm böyleydi benim
Benim.gebelik oldugunu zannetmiyorum cnm.
benim.adetin suan 15. Gunu 2 gundur testim pozitif bugun biraz siliklesti.ya daha yumurtlama olmadi yada gelisim asamasinda diye oyle ciktigini dusunuyorum net te fikrim yok ilk defa yspiyorum

Benim.gebelik oldugunu zannetmiyorum cnm.
benim.adetin suan 15. Gunu 2 gundur testim pozitif bugun biraz siliklesti.ya daha yumurtlama olmadi yada gelisim asamasinda diye oyle ciktigini dusunuyorum net te fikrim yok ilk defa yspiyorum
Bende ilk defa yapmıştım canm değerlendirdim günleri yani sadece hemen kalkma gerekirse sabaha kadar kıpırdamadan yat canm

Bende ilk defa yapmıştım canm değerlendirdim günleri yani sadece hemen kalkma gerekirse sabaha kadar kıpırdamadan yat canm
Adettenten kacgun sonra basladin yapmaya birde yumrtlama yada catlama olduguna dair bi belirti oldumu sgri hassasiyet vb

Adettenten kacgun sonra basladin yapmaya birde yumrtlama yada catlama olduguna dair bi belirti oldumu sgri hassasiyet vb
Adetim biter bitmez test yapmaya başladım canm 4 temmuz adet oldu işte 10unda bitti 11inde hemen başladım 24une kadar yaptım elimde o kadar test vardı çünkü kremsi akinti oldu yumurtlama sonrasında devam etti zaten 27 temmuzda aşırı derece kasık agrim oldu uyku halleri başladı zaten esim 1 aylığına izne gelmişti 29 haziran snrasi 29 temmuza kadar değerlendirdim ama mesela normalde çok geç yatan erken kalkan birisiydm gece 9 olmadan uykum geldi öğlen 1e kadar uyudum benm baya baya karışık oldu yani

Guzel dileginiz icin tesekkur edem ayrica Sivi alimina dikkat ettim testten 3 4 saat once hic bisey tuketmedim 13. Ve 14. Hatta 14 t cizgisi daha koyuydu bugun 15. Gunum t siliklesmisti cnm akintim bu sabah yogun oldu ama emin degilim bosa giden sperm kalintilari da olabilir mi bilemedim
Bir ayda iki yumurtlama da olabilir bende olmuştu bir kere

Eklentiler

• 20211227_143702.webp
    20211227_143702.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 66
  • 20211227_143659.webp
    20211227_143659.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 63
Bugun16.gun t cizgisi iyice siliklekmis yumurta catladi anlamina mi geliyor? resim attim bakarmisin

Ben de tam anlamıyorum 5 gün önce pik gördüm değerlendirdim hatta erken yumurtlama oldu , bugün yine pike yakın cıktı deneyimli arkadaşlardan bilgi rica ediyorum 🤔

Back
X