Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

DarkPurple58

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2021
81
19
18
29
IMG_20220115_135235.webp
arkadaşlar dünde yazmıştım dün yumurtlamayı gördüm bugünde aynı saatte test yaptım sizce yumurtlama devammı ediyor çatlamışmı dün akşamdan sonra sağ kasık ağrım başladı uzayan akıntıda bu sabah geldi dünü değerlendirdim ancak bugünü değerlendiremiycem yarını değerlendirmelimiyim

Eki Görüntüle 2988937 arkadaşlar dünde yazmıştım dün yumurtlamayı gördüm bugünde aynı saatte test yaptım sizce yumurtlama devammı ediyor çatlamışmı dün akşamdan sonra sağ kasık ağrım başladı uzayan akıntıda bu sabah geldi dünü değerlendirdim ancak bugünü değerlendiremiycem yarını değerlendirmelimiyim
Bukonuda fikrim yok ama bende bisey sormak istyrm size ovulasyon programına göre aynı gunmu oldu yumurtlama program kullanıyorum ıkıncı ayim daha yeniyim

Bukonuda fikrim yok ama bende bisey sormak istyrm size ovulasyon programına göre aynı gunmu oldu yumurtlama program kullanıyorum ıkıncı ayim daha yeniyim
Bende ilk kez kullanıyorum ovulasyon testini yumurtlama programları doğru olmuyor bende 16sı gösteriyordu yumurtlama programı ama 14ü yumurtlama gördüm

Back
X