Ovülasyon testime bakarmısınız

milchgirl

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2024
31
3
1
27
Kızlar adetimden sonra 1-2 die sıraladım şuan pikmi sizce sonuncu yazısız olanı şimdi yaptım yoksa daha beklemelimiyim pikse ne zaman çatlat

Kızlar adetimden sonra 1-2 die sıraladım şuan pikmi sizce sonuncu yazısız olanı şimdi yaptım yoksa daha beklemelimiyim pikse ne zaman çatlat
Merhaba yumurtlama döngüsü regli başlangıcında başlar mesela reglin Ağustos birinde başladı reglin 5 gün sürdü test yapmaya 6.gün başladın bu şekilde günleri yaz ikinci çizgi çok koyu olması lazım bir iki gün sonra yumurtlama olur aşağı yukarı yumurtlamanın zamanını bilirsin çizgi koyulaşmaya başlamış bu koyu çizgi regliyide sayarsan kaçıncı güne denk geliyor

2 ağust regl başlangıcı 9 ağust bitti
Reglin yedi gün sürmüş buna göre 16 17 güne denk geliyor yumurtlama ortalama kaç günde regl olursun bir de regli başlangıçları o kahverengi lekeler sayılmaz ne zaman kırmızı başladığında bir olarak say bitişide kahverengi lekeleri sayma bu testlere göre 30 32 günde bir oluyorsun sanırım

Reglim çok düzenli değil bazen 28 bazen 35 e kadar uzuyor yarın tekrar yapayım resim atarım yine

Reglin 16. Günü bence bugun pik oldu

Eklentiler

• IMG_5366.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 8
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…