Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bi bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

experla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2020
572
299
18
Ovulasyon testim pozitif mi negatif mi anlayamıyorum. Yardımcı olur musunuz hanımlar. Hamile kalmak için bu yöntemi deniyorum iki aydır geçen ay maalesef olmadı bu ay olur mu? :(

Eklentiler

• F2C9FD14-1679-47DA-BC1C-EA48C4721242.webp
    F2C9FD14-1679-47DA-BC1C-EA48C4721242.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 51
Ovulasyon testim pozitif mi negatif mi anlayamıyorum. Yardımcı olur musunuz hanımlar. Hamile kalmak için bu yöntemi deniyorum iki aydır geçen ay maalesef olmadı bu ay olur mu? :KK43:
İki belirgin çizgi çıkmış değerlendir mutlaka

Ovulasyon testim pozitif mi negatif mi anlayamıyorum. Yardımcı olur musunuz hanımlar. Hamile kalmak için bu yöntemi deniyorum iki aydır geçen ay maalesef olmadı bu ay olur mu? :(
Dün de pozitif bugün de pozitif çıktığı gün değerlendireceksin

Dün degerlendirdin mi ?
İki üst üstte çıkmış 2 gün değerlendir bir gün ara ver tekrar değerlendir bence.
Dünü ve önceki günü de değerlendirdik. Bi de yarın olursa hamile kalma şansım yüksek gibi dimi

Dünü ve önceki günü de değerlendirdik. Bi de yarın olursa hamile kalma şansım yüksek gibi dimi
Doktor ovulasyon gününde 2 gün değerlendir 1 gün boşluk sonra tekrar demişti bana.ben tek çizgi gorene kadar degerlendim.
Sonra 1 gün arayla bir haftayı tamamladım.ilk hamilegimle böyle olmustu sonra hamilelik olmadı bende denemeye başladım artık.

Doktor ovulasyon gününde 2 gün değerlendir 1 gün boşluk sonra tekrar demişti bana.ben tek çizgi gorene kadar degerlendim.
Sonra 1 gün arayla bir haftayı tamamladım.ilk hamilegimle böyle olmustu sonra hamilelik olmadı bende denemeye başladım artık.
Ben de öyle yapayım o zaman. Haftayı bi gün arayla değerlendirmek mantıklı. Teşekkür ediyorum. İnşaallah sizlerin de güzel sonuçları olur

Back
X