Her iki gunu ve devamindaki 4 5 gunu degerlendir canimKızlar kusura bakmayın sürekli soruyorum ama galiba ilk kez yumurtlama görüyorum kendimde emin olamıyorum.Sizce bu gün yumurta günüm müydü? Birde yumurta günü olabilir ama gebelik oluşturacak büyüklükte midir ?yani bunu bilemeyiz heralde.Eki Görüntüle 3377602
yumurtlama dönemindesin değerlendir muhakkak yarında yapıp atarsan bakalım ama boyutunu anlayamayız gebelik için uygun olup olmadığını maalesefKızlar kusura bakmayın sürekli soruyorum ama galiba ilk kez yumurtlama görüyorum kendimde emin olamıyorum.Sizce bu gün yumurta günüm müydü? Birde yumurta günü olabilir ama gebelik oluşturacak büyüklükte midir ?yani bunu bilemeyiz heralde.Eki Görüntüle 3377602
Teşekkür ederimHer iki gunu ve devamindaki 4 5 gunu degerlendir canim
Yaaa gerçekten mi aşırı sevindim ben iki ay yaptım hiç böyle görmemiştim çünkü adetten beş gün sonra falan başlıyordum yapmaya ama bu sefer adetten sonraki ikinci gün başladım çok teşekkür ederim tekrardanEvet yumurtlama pik günleriniz. yani bu testler tahmini 18-19-20 mm boyutunda pik gösteriyor. Sizinde test sonucunuz baya koyu olduğuna göre sanırım o boyutlara ulaşmıştır.
Umarım gebelik elde edersiniz
Tamamdır inşallah yapıp atıcam Allah razı olsun yardımlarınız içinyumurtlama dönemindesin değerlendir muhakkak yarında yapıp atarsan bakalım ama boyutunu anlayamayız gebelik için uygun olup olmadığını maalesef
Gebelik testi al bence yarın bir de o şekilde bak çünkü adet günü lh yüksek çıkar mı bilmiyorum ve gebelikte ovülasyon testleri de pozitif çıkabiliyormuş youtubeden bir video var hatta şey yazıp izleyebilirsin ovülasyon testi ile hamile olduğumu anladım.Bugun adet günüm ovulasyon testi yaptim evde bu vardi , yorumlarmsnz
senden de tatlım ne demek amaç birbirimize destek olmakTamamdır inşallah yapıp atıcam Allah razı olsun yardımlarınız için
Bu gün biraz erken yaptım ama çizgi çok silik emin olamadım o yüzden ikincisini de hemen ardından yaptım.Sanırım yumurta çatlamış gece 22.00 gibi tekrar yapıcam.yumurtlama dönemindesin değerlendir muhakkak yarında yapıp atarsan bakalım ama boyutunu anlayamayız gebelik için uygun olup olmadığını maalesef
Bu gün biraz erken yaptım ama çizgi çok silik emin olamadım o yüzden ikincisini de hemen ardından yaptım.Sanırım yumurta çatlamış gece 22.00 gibi tekrar yapıcamyumurtlama dönemindesin değerlendir muhakkak yarında yapıp atarsan bakalım ama boyutunu anlayamayız gebelik için uygun olup olmadığını maalesef
artık yapmana gerek yok kuzum ama bugünü de değerlendir muhakkak evet çatlamış bırakabilirsin testiBu gün biraz erken yaptım ama çizgi çok silik emin olamadım o yüzden ikincisini de hemen ardından yaptım.Sanırım yumurta çatlamış gece 22.00 gibi tekrar yapıcam
Peki çok teşekkür ederim tekrardanartık yapmana gerek yok kuzum ama bugünü de değerlendir muhakkak evet çatlamış bırakabilirsin testi
rica ederim 17 gün sonra test yap inşallah güzel sonuç alırsınızPeki çok teşekkür ederim tekrardan
Sabırsızlıkla bekliyorum inşallah hayırlısıyla olur olursa yazarımrica ederim 17 gün sonra test yap inşallah güzel sonuç alırsınız
rica ederimm gönlünüzce olsun herşey güzel haberlerinizi bekliyorumSabırsızlıkla bekliyorum inşallah hayırlısıyla olur olursa yazarımTekrar çok sağ olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?