- 19 Ağustos 2023
- 96
- 19
- 3
- 29
- Konu Sahibi gebelikistiyorum47
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet en son yaptığınız testte yumurtaniz yeni çatlamış gibi görünüyor muhtemelen diğer günlerde daha da siliklesecektirKızlar cumartesi günü çatlatma iğnesi oldum ilk defa ovuşasyon testi yapıyorum testle ilgili bilgim yok çatlama olmuşmu olmamışmı yorumlarımısnız rica etsem
Ay inşallah 1 seneden fazladır bu çatlamayı göremedmEvet en son yaptığınız testte yumurtaniz yeni çatlamış gibi görünüyor muhtemelen diğer günlerde daha da siliklesecektir
Allahim en kolayını en güzelini nasip etsin inşallah.Ay inşallah 1 seneden fazladır bu çatlamayı göremedminşallah çatlama olmştırda bebiş gelir
![]()
Evet testim var yarın tekrardan aynı saatte denicem inşallah silikleşmeye devam eder okadr çok kafaya taktım ki iğne ile bile çatlamıcak sandım bugun bu şeklde olması bni çok mutlu etti sizin beni bilgilendrmenz bile nasl mutlu etti çok teşekkr ederm sizeAllahim en kolayını en güzelini nasip etsin inşallah.Sizi anlayabiliyorum. Eğer elinizde test var ise yarin ayni saatte tekrardan yapın en azından silikleşiyor mu diye kontrol etmiş olursunuz. Ama testte pik olmuş kesinlikle yani yumurtaniz gerektiği kadar büyümüş diye yorumladım ben.
Ne demek rica ederim. Kafanıza çok takmayın Ne kadar çok stres o kadar sıkıntı olur bundan sonrasını akışına bırakın inşallah hersey güzel olur eğer bebis haberi olursa da buraya yazın. Bebiş haberi aldığınızda bundan binlerce kat daha mutlu olmaniz dileğiyleEvet testim var yarın tekrardan aynı saatte denicem inşallah silikleşmeye devam eder okadr çok kafaya taktım ki iğne ile bile çatlamıcak sandım bugun bu şeklde olması bni çok mutlu etti sizin beni bilgilendrmenz bile nasl mutlu etti çok teşekkr ederm size![]()
Allah razı olsun çok teşekkr ederm inşallah güzel haberle gelirim burayaNe demek rica ederim. Kafanıza çok takmayın Ne kadar çok stres o kadar sıkıntı olur bundan sonrasını akışına bırakın inşallah hersey güzel olur eğer bebis haberi olursa da buraya yazın. Bebiş haberi aldığınızda bundan binlerce kat daha mutlu olmaniz dileğiyle![]()
Ah keşke. Biz de 1.5 yıldır deniyoruz bakalım bir kaç ay daha olmazsa ben de çatlama ignesi kullanmak için doktorla görüşmeyi planlıyorum. En kısa zamanda kucağımız dolsunAllah razı olsun çok teşekkr ederm inşallah güzel haberle gelirim burayasizin varmı bebişiniz peki
Allah ım sizinde yüzbüzü güldürsün ben bi kez mol gebelik geçirdim 1 sene doktorum yasakladı tekrarlamasn diye 7 aydrda deniyorum olmuyor artık özlem cekiyorum hiç olmıcak korkusu sardı beni hormonlarda bi skntı yok pkos var bu ay klomen ve iğne oldum inşallah güzel sonç alrm inşallah sizde çok güzel sonuçlar alırsnz Rabbim kucagımızı boş bırkmasnAh keşke. Biz de 1.5 yıldır deniyoruz bakalım bir kaç ay daha olmazsa ben de çatlama ignesi kullanmak için doktorla görüşmeyi planlıyorum. En kısa zamanda kucağımız dolsun![]()
Allah ım sizinde yüzbüzü güldürsün ben bi kez mol gebelik geçirdim 1 sene doktorum yasakladı tekrarlamasn diye 7 aydrda deniyorum olmuyor artık özlem cekiyorum hiç olmıcak korkusu sardı beni hormonlarda bi skntı yok pkos var bu ay klomen ve iğne oldum inşallah güzel sonç alrm inşallah sizde çok güzel sonuçlar alırsnz Rabbim kucagımızı boş bırkmasnAh keşke. Biz de 1.5 yıldır deniyoruz bakalım bir kaç ay daha olmazsa ben de çatlama ignesi kullanmak için doktorla görüşmeyi planlıyorum. En kısa zamanda kucağımız dolsun![]()