Ovulasyon testimi bilen acil yorumlayabilrmi

gebelikistiyorum47

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2023
96
19
3
29
Kızlar cumartesi günü çatlatma iğnesi oldum ilk defa ovuşasyon testi yapıyorum testle ilgili bilgim yok çatlama olmuşmu olmamışmı yorumlarımısnız rica etsem

Eklentiler

• IMG_2785.webp
    43 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_2784.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_2780.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 45
Ay inşallah 1 seneden fazladır bu çatlamayı göremedm inşallah çatlama olmştırda bebiş gelir
Allahim en kolayını en güzelini nasip etsin inşallah. Sizi anlayabiliyorum. Eğer elinizde test var ise yarin ayni saatte tekrardan yapın en azından silikleşiyor mu diye kontrol etmiş olursunuz. Ama testte pik olmuş kesinlikle yani yumurtaniz gerektiği kadar büyümüş diye yorumladım ben.

Evet testim var yarın tekrardan aynı saatte denicem inşallah silikleşmeye devam eder okadr çok kafaya taktım ki iğne ile bile çatlamıcak sandım bugun bu şeklde olması bni çok mutlu etti sizin beni bilgilendrmenz bile nasl mutlu etti çok teşekkr ederm size

Ne demek rica ederim. Kafanıza çok takmayın Ne kadar çok stres o kadar sıkıntı olur bundan sonrasını akışına bırakın inşallah hersey güzel olur eğer bebis haberi olursa da buraya yazın. Bebiş haberi aldığınızda bundan binlerce kat daha mutlu olmaniz dileğiyle

Allah razı olsun çok teşekkr ederm inşallah güzel haberle gelirim buraya sizin varmı bebişiniz peki

Ah keşke. Biz de 1.5 yıldır deniyoruz bakalım bir kaç ay daha olmazsa ben de çatlama ignesi kullanmak için doktorla görüşmeyi planlıyorum. En kısa zamanda kucağımız dolsun
Allah ım sizinde yüzbüzü güldürsün ben bi kez mol gebelik geçirdim 1 sene doktorum yasakladı tekrarlamasn diye 7 aydrda deniyorum olmuyor artık özlem cekiyorum hiç olmıcak korkusu sardı beni hormonlarda bi skntı yok pkos var bu ay klomen ve iğne oldum inşallah güzel sonç alrm inşallah sizde çok güzel sonuçlar alırsnz Rabbim kucagımızı boş bırkmasn

Ah keşke. Biz de 1.5 yıldır deniyoruz bakalım bir kaç ay daha olmazsa ben de çatlama ignesi kullanmak için doktorla görüşmeyi planlıyorum. En kısa zamanda kucağımız dolsun
Allah ım sizinde yüzbüzü güldürsün ben bi kez mol gebelik geçirdim 1 sene doktorum yasakladı tekrarlamasn diye 7 aydrda deniyorum olmuyor artık özlem cekiyorum hiç olmıcak korkusu sardı beni hormonlarda bi skntı yok pkos var bu ay klomen ve iğne oldum inşallah güzel sonç alrm inşallah sizde çok güzel sonuçlar alırsnz Rabbim kucagımızı boş bırkmasn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…