Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bugün daha çok dikkat ettim markası labogu
Çok ağrı var kasıklarımda 3 gündür sulu akıntı vardı aşırı şimdide beyaz akıntı var acaba diğer günler değilde bugün mu başladı ovulasyonEvet bugün daha çok dikkat ettim markası laboguick
Olabilir.. devam ediyor musunuzÇok ağrı var kasıklarımda 3 gündür sulu akıntı vardı aşırı şimdide beyaz akıntı var acaba diğer günler değilde bugün mu başladı ovulasyon
Evet canım ediyorumOlabilir.. devam ediyor musunuz
Başta silikti o sonra koyulastiO zaman daha toplu bakalım hepsine ama sanki 7.7 de pik var gibi
Canım benim kafam çok karıştı ya ben şimdi sabah yaptım ya testi çift çizgi belli ama ben testi yapmadan önceki gece birliktelik oldu şimdi ne yapayım ben bugün degerlendireyimmi yani dün oldu birlktelik yoksa yarın mi degerlendirimO zaman daha toplu bakalım hepsine ama sanki 7.7 de pik var gibi
Yarın birliktelik olsun bence.Canım benim kafam çok karıştı ya ben şimdi sabah yaptım ya testi çift çizgi belli ama ben testi yapmadan önceki gece birliktelik oldu şimdi ne yapayım ben bugün degerlendireyimmi yani dün oldu birlktelik yoksa yarın mi degerlendirim
Evet. 24 saat içinde birliktelik olması gerekiyorBirde siliklesince birliktelik olursa daha mı artıyor şansım
Öyle olsun o zaman tekrarladım olmazsa testiEvet. 24 saat içinde birliktelik olması gerekiyor
Lh seviyesi ne kadar zirveye cıkarsa o kadar koyulaşma oluyor. Zirveye çıktığında yumurta olgunlaşma evresini tamamlamış (çatlama) tüplere bırakılma yolcuğu başlamış oluyor. Fallop tüpünde 24 saat spermi bekliyor. Ve döllenme olmazsa ömrü doluyor. Yumurta fallop tüpünde beklemedeyken lh seviyesi yavaş yavaş düşüyor. O silik çizgiden çatladığını buradan anlıyoruz. Kırmızı pikteyken değerlendirmeyi içerde hazır sperm olsun diye yapıyoruz. Silinince değerlendirmeyi de yumurtanın beklediğini bildiğimiz için yapıyoruz. Çatladığı günde değerlendirmek bu yüzden cok önemli. Teste idrarı 3 damladan fazla damlatma cnmÖyle olsun o zaman tekrarladım olmazsa testi