Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkOvulasyon testimi yorumlar mısınız ilk kez deniyorum
Merhaba bugün adetimin 14. günü adetim düzensiz henüz yumurtlama yok sanırım dimi? Böyle bir tık koyu olunca yumurtlama gününe yaklaşmış mı oluyor? Anlayanlar yorumlarsanız çok sevinirim
Merhaba bugün adetimin 14. günü adetim düzensiz henüz yumurtlama yok sanırım dimi? Böyle bir tık koyu olunca yumurtlama gününe yaklaşmış mı oluyor? Anlayanlar yorumlarsanız çok sevinirim
Bende öyle yaptım canım. yumurtlamadan bir gün öncesi, yumurtlama olduğu gün ve silikleşdiği gün oldu. Açıkçası bende yoruldum sonrası olmadı benim de...ama yumurtlama olduğu günden itibaren 3 gün değerlendirirsek daha yüksek oluyormuş. Gerisi Allah'a kalmış inşallah hamile kalırız.
Bende öyle yaptım canım. yumurtlamadan bir gün öncesi, yumurtlama olduğu gün ve silikleşdiği gün oldu. Açıkçası bende yoruldum sonrası olmadı benim de...ama yumurtlama olduğu günden itibaren 3 gün değerlendirirsek daha yüksek oluyormuş. Gerisi Allah'a kalmış inşallah hamile kalırız.
Aynen öyle ama ben kendisine söylemedim baktım böyle olmuyor sürekli stres halindeydik ona hiç birşey belli etmeden değerlendirdim. Böylesi daha iyiymiş