Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pik daha yapmamış gibi evet aynı koyulukta veya daha koyu olması gerekıyo ama pcos varsa tam aynı koyulukta olmaya biliyo
Bak mesela benım 23 te pık yaptı 24 te çatladı
Siz de pcos var mı? Yani testinize göre 23 pik olmamış pik olması için T kısmının C kısmından daha koyu olması lazım ya da ikisininde aynı koyulukta olması lazım bence siz de yapmaya devam edin belki bir kaç gün sonra pik görebilirsiniz. Kendi testimden atayım size örnek olması için. Ya ilk görselde ki gibi T daha koyu olacak ya da diğer görselde ki gibi ikisi de aynı renk olacak.Bak mesela benım 23 te pık yaptı 24 te çatladı
Canım adet başlangıçla bitişin neden bu kadar kısa sürüyor 2 güm çok az değil mi
Canım bende pcos var ben doktor takıplıydım 23 ünde ultrasona gittiğimde doktor 25 mm yumurtan var çatlamak üzere dedi ertesi gunu çatladı zaten ben hala takıp yapıyorum bu arada ıkıncı yumrtlama olur belkı dıye ama olmadıSiz de pcos var mı? Yani testinize göre 23 pik olmamış pik olması için T kısmının C kısmından daha koyu olması lazım ya da ikisininde aynı koyulukta olması lazım bence siz de yapmaya devam edin belki bir kaç gün sonra pik görebilirsiniz. Kendi testimden atayım size örnek olması için. Ya ilk görselde ki gibi T daha koyu olacak ya da diğer görselde ki gibi ikisi de aynı renk olacak.
Yok canımBu testler ilginç az önce bir arkadaş daha paylaşmıştı onda da hepsi net çift çizgi görünüyordu. Kaset testlerde bu şekilde bi duruma rastlamadım
Diğer ihtimal pcos var mı sizde acaba
Hadi ya gözün aydın canımCanım bende pcos var ben doktor takıplıydım 23 ünde ultrasona gittiğimde doktor 25 mm yumurtan var çatlamak üzere dedi ertesi gunu çatladı zaten ben hala takıp yapıyorum bu arada ıkıncı yumrtlama olur belkı dıye ama olmadı![]()
Canım geçen ay öyle oldum profilime bak gebelik testim pozitif çıktı kanda negatif çıktı lekelenme oldum sadece 2 günCanım adet başlangıçla bitişin neden bu kadar kısa sürüyor 2 güm çok az değil mi
Anladığım kadarıyla adetinizin 6.günü yapmaya başlamışsınız bugün yaptığınızla birlikte 7.gün yani bu kadar erken yumurtlama göremezsiniz zaten. Bazı kişiler adet biter bitmez yumurtlama görebiliyor tabi ama bu herkes için geçerli değil ortalama olarak adetten sonra ki 2.hafta yumurtlama haftası olur ama bu da herkesin döngüsüne göre değişir yani 14.günde de görebilirsiniz o yüzden stres yapmayın lütfen her gün düzenli yapmaya devam edin ve sıvı alımına dikkat edin yeterli. Silik gördüğünüz zamanlar günde 2 kere yapmanıza gerek yok boş yere testlerinizi harcamayın bence. İlk defa yapıyormuşsunuz zamanla alışınca daha iyi anlayacaksınız zaten akışına bırakın bir kaç güne koyulaşma da pik de olur inşallah.
Bak mesela benım 23 te pık yaptı 24 te çatladı
Çok teşekkür ederimSiz de pcos var mı? Yani testinize göre 23 pik olmamış pik olması için T kısmının C kısmından daha koyu olması lazım ya da ikisininde aynı koyulukta olması lazım bence siz de yapmaya devam edin belki bir kaç gün sonra pik görebilirsiniz. Kendi testimden atayım size örnek olması için. Ya ilk görselde ki gibi T daha koyu olacak ya da diğer görselde ki gibi ikisi de aynı renk olacak.
Aa öyle mi anladım geçmiş olsunCanım geçen ay öyle oldum profilime bak gebelik testim pozitif çıktı kanda negatif çıktı lekelenme oldum sadece 2 gün![]()
Beklıyorum bakalım inşallah 5 gun var adeteHadi ya gözün aydın canım![]()