Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adam akıllı ikinci takibimdi diyebilirim. Dört aydır korunmuyoruz ilk ay regle yakın başlamıştık o öyle gitti. İkinci ay pik ve çatlama gününü değerlendiremedik. Geçen sy ds sperm kalitesini düşünmeden her gün değerlendirdik derken bu ay tutundu elhamdulillah. Kalp atışlarını duyduktan sonra burada ne yaptığımı detaylı yazacağım bir konu açıp. Takip edersen beni görürsün inşallah
Adam akıllı ikinci takibimdi diyebilirim. Dört aydır korunmuyoruz ilk ay regle yakın başlamıştık o öyle gitti. İkinci ay pik ve çatlama gününü değerlendiremedik. Geçen sy ds sperm kalitesini düşünmeden her gün değerlendirdik derken bu ay tutundu elhamdulillah. Kalp atışlarını duyduktan sonra burada ne yaptığımı detaylı yazacağım bir konu açıp. Takip edersen beni görürsün inşallah
Canım kucağında alırsın inş tez vakitte tabiki takip ederim. Ya ben sanki bu işi beceremiyorum ya da vücudum gebe kalmaya uygun değil gibi negatiflik itiyorum kendimi her olmadığında inancım bitiyor inş biraz rahatlarım.
Canım kucağında alırsın inş tez vakitte tabiki takip ederim. Ya ben sanki bu işi beceremiyorum ya da vücudum gebe kalmaya uygun değil gibi negatiflik itiyorum kendimi her olmadığında inancım bitiyor inş biraz rahatlarım.
Yaa canım öyle düşünme kadınsın ve adet oluyosun bu gebelik için yeterli. Kadınlar yılda 6-7 kere yumurtluyormuş bunu tutturmak gerekiyor yani öyle kolay değil biz sanki hemen olur gibi düşünüyoruz ama değilmiş ben de anladım. Böyle umudunu yitirir stres yaparsan o kötü etkiler işte. Denemeye devam olana kadar. Her ay aynı umut. Bak ben bu ay hiç stres yapmadım olursa olur olmazsa diğer ay olmazsa sonraki vsvs ama bu ay oldu
kızlar merhaba 17 mayıs regli başlangıcı. dün silikti bugün bu şekilde bugün yumurtlamamı ne yapayım 10.gün...regli sonrası yarın daha koyu olur mu ? dün ilişki olmadı bu arada nasıl yapayım