Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testimi yorumlayabilirmisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

irmk33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2021
74
31
38
31
bu ay ovulasyon testi yapmadım doktora gittim yumurta takibi yaptı geçen hafta pazartesi 11 mm harekete geçmiş dedi cuma tekrar gittim 18 olmuş nerdeyse dedi. Kendinde evde yap takip önerdi. Geç ovulasyon oldu bu ay hatta umutsuz konuştu biraz kilo ver diye tutturdu . Pcos yok ama olabilirsin dikkat et dedi.
testlerde böyle çıktı kafam allak bullak oldu

Eklentiler

• B25B557D-5869-4EB4-921A-BC7BB69CC1D9.webp
    B25B557D-5869-4EB4-921A-BC7BB69CC1D9.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 124
Gebelik testi var mı elinizde sürekli koyu çıkması normal değil. Bir test yapasanız ?

Bu kadar uzun süre çatlamaması normal değil. Gebelik ihtimali geldi aklıma ya da doktorun dediği gibi pko olabilir

Benimde 4 ayım geçti canım öyle ama artık sabretmeye çalışıyorum 😂hatta yapmayacaktım ovulasyonuda doktor dedi diye yaptım 😂
Rabbim yardımcımız olsun İnşaAllah bizim de buraya hamileyim yazdığımız günler gelir ☺️🌹

İnşaAllah canım ama bence var gibi ☺️🤲🏻

bu ay ovulasyon testi yapmadım doktora gittim yumurta takibi yaptı geçen hafta pazartesi 11 mm harekete geçmiş dedi cuma tekrar gittim 18 olmuş nerdeyse dedi. Kendinde evde yap takip önerdi. Geç ovulasyon oldu bu ay hatta umutsuz konuştu biraz kilo ver diye tutturdu . Pcos yok ama olabilirsin dikkat et dedi.
En son 2 sinde çatlama olmuş 3 de silikleşmiş.

Testelrimiz ayni naptnz acaba. Adetimden sonra yaptm o gun bugun testler pik🥺

Back
X