- Konu Sahibi Hasrettt derinn
Bu test pozitif canım gebelik testi yaptınmı idrardaBuda şimdi yaptığım test .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu test pozitif canım gebelik testi yaptınmı idrardaBuda şimdi yaptığım test .
Canım foto Da öyle çıkmış valla 10 gndr üst üste yapıyorum koyu çıkıyor sebebini bi bilsemCanim T çizgisinin C cizgisine eşit veya daha koyu cikmasi lazim pozitif olması icin.
Senin C daha koyu resimden anlasildigi kadariyla.
Gebelik anlaşılır mi bununlaCanim T çizgisinin C cizgisine eşit veya daha koyu cikmasi lazim pozitif olması icin.
Senin C daha koyu resimden anlasildigi kadariyla.
Ama bende yokkii o laboquick varBi de clearblue nun dijital ovulasyon testini denesene canim.onda kesin anlasilir.
Kızlar 10 gün sonra kan testi yapıp size mutlaka cvp yazacam burdan.. böylelikle yumurtlama testi hakkında gebelikle alakası varmı yokmu öğrenirizBu test pozitif canım gebelik testi yaptınmı idrarda
Cnm ne yaptın sen var mı bir gelişme merak ettim :)Kızlar bakın buda bugün ki testim şakaaa gibi...şu an yanımda ve koyu kırmızı çift çizgi
Cnm surekli ovulasyon testi yapicagina bi idrar testi alipta yapsan olmazmi :)Canım yarın hcg hesti tekrar yapcam .ovulasyon testlerim hala pozitif çünkü