Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 doktora gittim sadece bir tanesi pco görünümü var dedi hormonlarım normalLh dalgalanıyor pcos mu var?
Pco olanlarda ne yazık ki LH dalgalanıyor yani ovülasyon testi yanıltıcı olabiliyor4 doktora gittim sadece bir tanesi pco görünümü var dedi hormonlarım normal
Canım ben pek anlamıyorum ama üstte kalsın anlayanlar yardımcı olsunKızlar ovulasyon testi yapıyorum bugün adetin 12.gunu ama sürekli dalgalanmalar var anlayan biri bakabilir mi
Daha önce hiç yaşamadım yani ilk kez bu testimde oluyorPco olanlarda ne yazık ki LH dalgalanıyor yani ovülasyon testi yanıltıcı olabiliyor
Teşekkür ederimCanım ben pek anlamıyorum ama üstte kalsın anlayanlar yardımcı olsun
23ü baya koyu acaba 24nde catladi mi ki belki tam olgunlaşmadan catladiKızlar ovulasyon testi yapıyorum bugün adetin 12.gunu ama sürekli dalgalanmalar var anlayan biri bakabilir mi
Evet ya öyle oldu ya da daha günü gelmedi bugün 12.gun ben genelde 16-17de yumurtluyorum ama belli de olmaz23ü baya koyu acaba 24nde catladi mi ki belki tam olgunlaşmadan catladi
testi yapmadan bir saat önce falan su içmiştim acaba seyreldi de mi öyle çıktı ki su an yaptın tekrar koyulaşmış çünkü23ü baya koyu acaba 24nde catladi mi ki belki tam olgunlaşmadan catladi
Sabah yapıyor musun testleri hiçEki Görüntüle 3595954 böyle olmuş
Sabah dediğiniz kaç gibi genelde 12-1 arası yapmaya çalışıyorumSabah yapıyor musun testleri hiç
Bence koyulasiyorEki Görüntüle 3595954 böyle olmuş
Evet sanırım birkaç güne pik olur umarımBence koyulasiyor
Benim testi mi de yorumlayabilir misin lütfen ilk defa kullanıyorum pcos varPco olanlarda ne yazık ki LH dalgalanıyor yani ovülasyon testi yanıltıcı olabiliyor
Canım senin sondan 3.test baya pik olmuş t çizgisi kopkoyu kaçıncı günde olduBenim testi mi de yorumlayabilir misin lütfen ilk defa kullanıyorum pcos var![]()
Adetten sonrası 8. Günde öyle çıktı benim de kafam karıştı yanına 6 yazdığımın ikincisinde mi pik yoksa 8 yazdığım mı pik anlayamadım ilk defa kullanıyorum bilemedim bide pcos var ondan bilenlere danışmak istedimCanım senin sondan 3.test baya pik olmuş t çizgisi kopkoyu kaçıncı günde oldu
Canım t çizgisi c den bile koyu kesinlikle o test pik yaniAdetten sonrası 8. Günde öyle çıktı benim de kafam karıştı yanına 6 yazdığımın ikincisinde mi pik yoksa 8 yazdığım mı pik anlayamadım ilk defa kullanıyorum bilemedim bide pcos var ondan bilenlere danışmak istedim![]()
İnşallah güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepimiz bu ay mutlu hayırlı haberleri alırız sağlıkla huzurla gelsinler isteyen herkese nasip olsun inşallah sizden de mutlu haberi bekliyorumCanım t çizgisi c den bile koyu kesinlikle o test pik yaniinşallah tutar meleğin bu ay hepimize güzel müjdeler gelir benim de bugün 13.gunum testim koyu baya iki güne tam pik görebilirim zaten şu an yumurtlama akıntım başladı