Ovulasyon testinde dalgalanma

nryyy

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
628
274
18
27
Kızlar ovulasyon testi yapıyorum bugün adetin 12.gunu ama sürekli dalgalanmalar var anlayan biri bakabilir mi

Eklentiler

• IMG_1706.webp
    IMG_1706.webp
    65,7 KB · Görüntüleme: 107
Canım senin sondan 3.test baya pik olmuş t çizgisi kopkoyu kaçıncı günde oldu
Adetten sonrası 8. Günde öyle çıktı benim de kafam karıştı yanına 6 yazdığımın ikincisinde mi pik yoksa 8 yazdığım mı pik anlayamadım ilk defa kullanıyorum bilemedim bide pcos var ondan bilenlere danışmak istedim🥰💐

Adetten sonrası 8. Günde öyle çıktı benim de kafam karıştı yanına 6 yazdığımın ikincisinde mi pik yoksa 8 yazdığım mı pik anlayamadım ilk defa kullanıyorum bilemedim bide pcos var ondan bilenlere danışmak istedim🥰💐
Canım t çizgisi c den bile koyu kesinlikle o test pik yani ☺️ inşallah tutar meleğin bu ay hepimize güzel müjdeler gelir benim de bugün 13.gunum testim koyu baya iki güne tam pik görebilirim zaten şu an yumurtlama akıntım başladı

Eklentiler

• IMG_1740.webp
    IMG_1740.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 54
Canım t çizgisi c den bile koyu kesinlikle o test pik yani ☺️ inşallah tutar meleğin bu ay hepimize güzel müjdeler gelir benim de bugün 13.gunum testim koyu baya iki güne tam pik görebilirim zaten şu an yumurtlama akıntım başladı
İnşallah güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepimiz bu ay mutlu hayırlı haberleri alırız sağlıkla huzurla gelsinler isteyen herkese nasip olsun inşallah sizden de mutlu haberi bekliyorum🙏🏻💐❤️

Back
X