Ovulasyon testinde gebelik ögrenen oldu mu

Esmeren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
108
50
98
24 eylul yumurtlama gorduk 3 gun esimle degerlendirmiştik, diger gunler test silinik cikti catlama olmustu. En son adet oldugum tarih 1 eylul idi . Ve adetim hala gelmedi siddetli kasik agrilarim var adet olucak gibiyim ama hala olamadim halsizlik yorgunluk var. Evde gebelik testim yok ovulasyon denedim bu şekildehttps://mutluresim.com/images/2022/10/07/RCdRj.jpg

Evet ben ilk gebeliğimi ovulasyon testi ile öğrenmiştim. Sonrasında gebelik testi yapmıştım ve kan vermiştim

Kizlar selam, nasilsiniz? 20 ekim yumurtlama oldu, 3 kasim bat kasiklarimda agri var dun ve bugun ovulasyon testi ile bakayim dedim bugun yumurtlamanin 9.gunu sizce gebelik var midir? Yorumlrinizi bekliyorum :)

Kizlar selam, nasilsiniz? 20 ekim yumurtlama oldu, 3 kasim bat kasiklarimda agri var dun ve bugun ovulasyon testi ile bakayim dedim bugun yumurtlamanin 9.gunu sizce gebelik var midir? Yorumlrinizi bekliyorum :)Eki Görüntüle 3153292
Gebelik oluşunca daha koyu oluyor canım gebelik yok bu ovulasyon testlerinde.

Adetime 1 hafta kala ovulasyon testim resimdeki gördüğünüz givi şüphe lendim hemen gebelik testi yaptim. O da ikinci cizgi silik çıktı. Kan verdim hemen öğrendim.

Kan vermistim 2.25 cikti hcg doktor bu gebelik degil degerin duser dedi 3 4 gun sonra bi kan tahlili daha yaptirdim acaba yukselir mi diye ama yok yukselmedi aksine 0.1 idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…