Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim cevabın için allah bağışlasınbelli oluyor. laboquick marka ovülasyon testi kullandığımda o marka ovülasyon testinde yumurtlama haftası dışında silik çizgi bile çıkmazdı bembeyaz olurdu. yumurtlama takibi yaptığım sırada yumurtlamadan sonra o çizgi hiç silinmemişti. sonra hamile olduğumu öğrenmiştim.
Kaset test gebelik testi mi acabaEki Görüntüle 3639919 kızlar gece geç olduğu için eczaneye gidemiyorum ondan ovülasyon testi deniyeyim dedim bu şekilde çıktı adetime 2 gün var.
Hayır o da ovülasyon testi control çizgisi silik test çizgisi koyu renkliKaset test gebelik testi mi acaba
Ben öyle öğrenmiştim ikinci gebeliğimi inşallah sizin de gebeliktirHayır o da ovülasyon testi control çizgisi silik test çizgisi koyu renkli
Ay inşallah teşekkürler güzel dilekleriniz için allah bağışlasınBen öyle öğrenmiştim ikinci gebeliğimi inşallah sizin de gebeliktir
Test yapabildiniz miAy inşallah teşekkürler güzel dilekleriniz için allah bağışlasın
Ay şimdi yazmaya geldim sanırım hamileyim üstteki erken gebelik alttaki normal gebelik testiTest yapabildiniz mi
Benim de böyleydi bence gebesinEki Görüntüle 3639919 kızlar gece geç olduğu için eczaneye gidemiyorum ondan ovülasyon testi deniyeyim dedim bu şekilde çıktı adetime 2 gün var.
Normal test yaptım pozitif çıktı yarın kan vermeye gidicem inşallah gebeyimdir sağlıklı bir şekildeBenim de böyleydi bence gebesin
Hadi gözünüz aydın olsun inşallah sağlıcakla ilerlesin ❤Ay şimdi yazmaya geldim sanırım hamileyim üstteki erken gebelik alttaki normal gebelik testiEki Görüntüle 3640342
Kan sonucunu da yazın mutlakaNormal test yaptım pozitif çıktı yarın kan vermeye gidicem inşallah gebeyimdir sağlıklı bir şekilde
658 çıktıKan sonucunu da yazın mutlaka
Hayırlı uğurlu olsun inşallah, haftaya keseyi görürsünüz658 çıktı![]()
İnşallah çok teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun inşallah, haftaya keseyi görürsünüz![]()