Ovulasyon testinde sürekli pik

gallant

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2021
13
26
3
30
Merhaba arkadaşlar 26 yaşındayım 8 aylık evliyim. Evliliğimin 4. Ayından itibaren adet düzensizliğim oluştu 67 kiloya çıktım. Daha sonra doktorum pco teşhisi koydu. Zayıfladım 60-61 kiloya düştüm adet düzensizliğim devam ediyor. Ovulasyon testi kullanıyorum adetimin 15.gününden itibaren sürekli çift çizgi görüyorum. Bugün 19. Gün ve hala pik. Kasığım çok ağrıyor. Kist mi oluştu niye hala gebelik olmuyor :( ? Allah hepimizi sevindirsin .

Merhaba arkadaşlar 26 yaşındayım 8 aylık evliyim. Evliliğimin 4. Ayından itibaren adet düzensizliğim oluştu 67 kiloya çıktım. Daha sonra doktorum pco teşhisi koydu. Zayıfladım 60-61 kiloya düştüm adet düzensizliğim devam ediyor. Ovulasyon testi kullanıyorum adetimin 15.gününden itibaren sürekli çift çizgi görüyorum. Bugün 19. Gün ve hala pik. Kasığım çok ağrıyor. Kist mi oluştu niye hala gebelik olmuyor :KK43: ? Allah hepimizi sevindirsin .
atarsan resmı daha ıyı degerlendırırız.😌

Bu şekilde 4 gün oldu hala pik neden çatlama görmüyorum bir türlü :(

Eklentiler

• 626B1B7C-F5F1-4A2D-B775-4FCDF968D9B0.webp
    626B1B7C-F5F1-4A2D-B775-4FCDF968D9B0.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 65
Merhaba arkadaşlar 26 yaşındayım 8 aylık evliyim. Evliliğimin 4. Ayından itibaren adet düzensizliğim oluştu 67 kiloya çıktım. Daha sonra doktorum pco teşhisi koydu. Zayıfladım 60-61 kiloya düştüm adet düzensizliğim devam ediyor. Ovulasyon testi kullanıyorum adetimin 15.gününden itibaren sürekli çift çizgi görüyorum. Bugün 19. Gün ve hala pik. Kasığım çok ağrıyor. Kist mi oluştu niye hala gebelik olmuyor :KK43: ? Allah hepimizi sevindirsin .
Merhaba poslu olanlarda ovulasyon testinde hormonal dengesizlikten dolayı sürekli pik görebilirsiniz

Adetime 13 gün var daha ama 35 günde bire göre. bazen daha kısa veya daha uzun da olabiliyor maalesef.
Bence kendinizi adete kadar yipraticaksaniz bir ultrasona gorunmenizde fayda var. Kist oluşmuşsa sonraki ay doktorunuz buna yonelik tedavi uygular. Ben ovulasyon testini bir kere yaptim onda da pik ve çatlamayi gordum ama ultrasonda çatlamadiğini buyuduğunu gordum yumurtanin. Ve sonra testi tekrarladim yine pik oldu. Çatladi pik oldu. Yani çok duzensiz bir ovulasyon testi denemesi yaşadim. Zaten lh degerim de 23 çikti sonra. Ondan sonra sadece ultrasonda izledim ve benim yumurtamin çatlamadiğini dakik bilmiş oldum. Iğneyle bile çatlamamişdi. Sonra ona uygun tedaviyle hamile kaldim. Zor oldu ama kala bildim. Sonu guzel bitmese de

Bence kendinizi adete kadar yipraticaksaniz bir ultrasona gorunmenizde fayda var. Kist oluşmuşsa sonraki ay doktorunuz buna yonelik tedavi uygular. Ben ovulasyon testini bir kere yaptim onda da pik ve çatlamayi gordum ama ultrasonda çatlamadiğini buyuduğunu gordum yumurtanin. Ve sonra testi tekrarladim yine pik oldu. Çatladi pik oldu. Yani çok duzensiz bir ovulasyon testi denemesi yaşadim. Zaten lh degerim de 23 çikti sonra. Ondan sonra sadece ultrasonda izledim ve benim yumurtamin çatlamadiğini dakik bilmiş oldum. Iğneyle bile çatlamamişdi. Sonra ona uygun tedaviyle hamile kaldim. Zor oldu ama kala bildim. Sonu guzel bitmese de
İnşaAllah çok hayırlı evlatlarınız olur Allah’ın izniyle. Benim lh ve fsh bu ay 6 çıktı. Fsh bir tık daha yüksekti. Doktora gittim iki kez klonun ve çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı. :( bu ay testlere başladım ama test ile birlikte her sabah ateşimi de ölçüyordum. Gerçekten de çatlamanın olduğu gün ateşim 37 olmuştu. Artık bilmiyorum doktora mı gitsem yoksa sabırla beklesem mi ?

Back
X