Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testinde T çizgisi hep silik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana da yıllar önce polikistik over var demişti doktorum ama en son ocakta gittim bana yok öyle birşey dedi belki de kist oluştu bilemiyorum. Senin düzeldi mi peki 😐
Yok bu düzelen birşey değil ben ilaç iğne ile hamile kaldım yumurtam büyüsün diye ilaç kullandım büyüyünce çatlasın diye iğne daha sonra aşılama oldum

Kızlarr her ay düzenli adet olup ovulasyon testinde yumurtlama göremeyen var mı?
Merhaba ben de ilk başta öyle bir dırumum var zannettim ama şüphelenip 15. Günden sonra test sayısını günde 2 ye çıkardım. İyi ki öyle yapmışım. Geç yumurtluyormuşum 17. Gün ve pik çok kısa sürdü. 18de tekrar renk açıldı. Eğer döngün bittiyse sonraki ay şüphenin yoğun olduğu günlerde 12-18 arası çift test yapabilirsin. Bazen yumurta üretimi olmadığı doğru ama bu çok nadir. Mutlaka yumurtayı yakalarsın. Bol şans

Merhaba ben de ilk başta öyle bir dırumum var zannettim ama şüphelenip 15. Günden sonra test sayısını günde 2 ye çıkardım. İyi ki öyle yapmışım. Geç yumurtluyormuşum 17. Gün ve pik çok kısa sürdü. 18de tekrar renk açıldı. Eğer döngün bittiyse sonraki ay şüphenin yoğun olduğu günlerde 12-18 arası çift test yapabilirsin. Bazen yumurta üretimi olmadığı doğru ama bu çok nadir. Mutlaka yumurtayı yakalarsın. Bol şans
Yaa çok teşekkür ederim şu an tam yumurtlama haftasındasındayım inşallah dediğin gibi olur

Sakın bırakma teste devam ben 20 lik testi 2 ay kullanırım diyordum. Bitiyor bugün şükür ki yakaladım. Sen de benim gibi olabilirsin. Gelişmelerden haberdar et. Güzel haberlerini bekliyorum 🤗
Yumurtlama günü mü sence akşama bir daha test yapacağım dediğin gibi ilk defa bu kadar koyu oldu 😔

Eklentiler

• IMG_20210511_131126.webp
    IMG_20210511_131126.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 47
Yumurtlama günü mü sence akşama bir daha test yapacağım dediğin gibi ilk defa bu kadar koyu oldu 😔
Bence pik yapmışsın canım belki yarın daha da koyulaşabilir ama silikleşebilir de. Bugünü yarını değerlendirin. Bundan sonra Tam silik görene kadar çalışmaya devam 😍 bol şans🍀 inşallah tutturursunuz 🤗

Bence pik yapmışsın canım belki yarın daha da koyulaşabilir ama silikleşebilir de. Bugünü yarını değerlendirin. Bundan sonra Tam silik görene kadar çalışmaya devam 😍 bol şans🍀 inşallah tutturursunuz 🤗
Yaa şu an çok mutlu oldum Allah razı olsun 😍 inşallah Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🥰

Back
X