- 24 Nisan 2021
- 398
- 312
- 33
- Konu Sahibi Okyanus esintisi
Kızlarr her ay düzenli adet olup ovulasyon testinde yumurtlama göremeyen var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende düzenli adet olurdum ama polikistik over varmış yumurtam büyüyüp çatlamiyoruşKızlarr her ay düzenli adet olup ovulasyon testinde yumurtlama göremeyen var mı?
Bende düzenli adet olurdum ama polikistik over varmış yumurtam büyüyüp çatlamiyoruş
Bana da yıllar önce polikistik over var demişti doktorum ama en son ocakta gittim bana yok öyle birşey dedi belki de kist oluştu bilemiyorum. Senin düzeldi mi pekiBende düzenli adet olurdum ama polikistik over varmış yumurtam büyüyüp çatlamiyoruş
Yok bu düzelen birşey değil ben ilaç iğne ile hamile kaldım yumurtam büyüsün diye ilaç kullandım büyüyünce çatlasın diye iğne daha sonra aşılama oldumBana da yıllar önce polikistik over var demişti doktorum ama en son ocakta gittim bana yok öyle birşey dedi belki de kist oluştu bilemiyorum. Senin düzeldi mi peki![]()
Anladım canım maşallah Allah bağışlasınYok bu düzelen birşey değil ben ilaç iğne ile hamile kaldım yumurtam büyüsün diye ilaç kullandım büyüyünce çatlasın diye iğne daha sonra aşılama oldum
Merhaba ben de ilk başta öyle bir dırumum var zannettim ama şüphelenip 15. Günden sonra test sayısını günde 2 ye çıkardım. İyi ki öyle yapmışım. Geç yumurtluyormuşum 17. Gün ve pik çok kısa sürdü. 18de tekrar renk açıldı. Eğer döngün bittiyse sonraki ay şüphenin yoğun olduğu günlerde 12-18 arası çift test yapabilirsin. Bazen yumurta üretimi olmadığı doğru ama bu çok nadir. Mutlaka yumurtayı yakalarsın. Bol şansKızlarr her ay düzenli adet olup ovulasyon testinde yumurtlama göremeyen var mı?
Yaa çok teşekkür ederim şu an tam yumurtlama haftasındasındayım inşallah dediğin gibi olurMerhaba ben de ilk başta öyle bir dırumum var zannettim ama şüphelenip 15. Günden sonra test sayısını günde 2 ye çıkardım. İyi ki öyle yapmışım. Geç yumurtluyormuşum 17. Gün ve pik çok kısa sürdü. 18de tekrar renk açıldı. Eğer döngün bittiyse sonraki ay şüphenin yoğun olduğu günlerde 12-18 arası çift test yapabilirsin. Bazen yumurta üretimi olmadığı doğru ama bu çok nadir. Mutlaka yumurtayı yakalarsın. Bol şans
Sakın bırakma teste devam ben 20 lik testi 2 ay kullanırım diyordum. Bitiyor bugün şükür ki yakaladım. Sen de benim gibi olabilirsin. Gelişmelerden haberdar et. Güzel haberlerini bekliyorumYaa çok teşekkür ederim şu an tam yumurtlama haftasındasındayım inşallah dediğin gibi olur
Senin adına çok sevindim inşallah bebiş haberlerimizi de veririzSakın bırakma teste devam ben 20 lik testi 2 ay kullanırım diyordum. Bitiyor bugün şükür ki yakaladım. Sen de benim gibi olabilirsin. Gelişmelerden haberdar et. Güzel haberlerini bekliyorum![]()
İnşallah sağlıcakla.. ne yaptın? Devam ediyor musun? Pik var mı?Senin adına çok sevindim inşallah bebiş haberlerimizi de veririz![]()
Ediyorum canım bugün adet döngüsünün 9. Günü henüz pik olmadı genelde 10. Ya da 11.gün koyulaşma oluyor ama c kadar koyu olmuyorİnşallah sağlıcakla.. ne yaptın? Devam ediyor musun? Pik var mı?
Yumurtlama günü mü sence akşama bir daha test yapacağım dediğin gibi ilk defa bu kadar koyu olduSakın bırakma teste devam ben 20 lik testi 2 ay kullanırım diyordum. Bitiyor bugün şükür ki yakaladım. Sen de benim gibi olabilirsin. Gelişmelerden haberdar et. Güzel haberlerini bekliyorum![]()
Bence pik yapmışsın canım belki yarın daha da koyulaşabilir ama silikleşebilir de. Bugünü yarını değerlendirin. Bundan sonra Tam silik görene kadar çalışmaya devamYumurtlama günü mü sence akşama bir daha test yapacağım dediğin gibi ilk defa bu kadar koyu oldu![]()
Yaa şu an çok mutlu oldum Allah razı olsunBence pik yapmışsın canım belki yarın daha da koyulaşabilir ama silikleşebilir de. Bugünü yarını değerlendirin. Bundan sonra Tam silik görene kadar çalışmaya devambol şans
inşallah tutturursunuz
![]()