Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testinde uzun süre çift çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de 3-4 güne gideyim kan vereyim madem emin olayım. Böyle sürekli kuruyorum kafamda hevesleniyorum
Evet insan çok zorlanıyor beklemekte ama sabret ben de negatif çıkınca moralimi bozdum 2 gün yapmadım test sonra çıktı şükür. Umarım sende de vardır 🙏🌸

Ben hamile olduğunuzu düşünüyorum bir hafta on gun kala falan belli olmustu benimde erken yumurtlama olunca boyle erken çıkıyor

Ben de 3-4 güne gideyim kan vereyim madem emin olayım. Böyle sürekli kuruyorum kafamda hevesleniyorum
Merhaba! Naptnz gebelik varmi bide erken yumurtlama gormussunuz bende adetimden 3 gun sonra yani 10. Döngü gunumde gordum koyu cizgi supheleniyorum erken yumurtlama mi acaba diye siz ne yaptiniz gebelik varmi

Merhaba! Naptnz gebelik varmi bide erken yumurtlama gormussunuz bende adetimden 3 gun sonra yani 10. Döngü gunumde gordum koyu cizgi supheleniyorum erken yumurtlama mi acaba diye siz ne yaptiniz gebelik varmi
Merhaba. Adetim 2 gün gecikti kasıklarımda batmalar var.

Adetten 1 gün önce test yaptım negatifti. Sanırım gebelik yok. 2 gün geciktim. Herhalde adetim gecikecek

Back
X