Ovulasyon testinden anlayan kızçeler bakabilir miiiii ???????

Hayirligunler678

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2024
1.078
342
43
Kızlar pik oldu mu yoksa olmak üzeremi sizce ben çok anlayamadım değerlendirmelimiyim çünkü iki gündür üst üste ilişki yaşadık bugünü boş geçmeyi düşünüyordum

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 3451046
Kızlar pik oldu mu yoksa olmak üzeremi sizce ben çok anlayamadım değerlendirmelimiyim çünkü iki gündür üst üste ilişki yaşadık bugünü boş geçmeyi düşünüyordum
olmak üzere yarın ya da ertesi gün olur sanıyorum aslında daha koyu bile olabiliyor ilk çizgi ama bazen böyle oluyor yumurtlamada. çatlayınca yani eski haline gelince de pik oluyor

Peki sence bu sabah değerlendirmeliyim yoksa çatlama gününü görebilirsem mi değerlendirmeliyim tavsiyen nedir
bence dinlenin 2 günde bir ilişki gebelik için daha ideal. her gün ve fazlası ilişki sperm kalitesini de düşürüyomuş dünü zaten değerlendirmişsin. geceyi değerlendirebiliyosan değerlendir ya da bugün değil de yarın sabahı

bence dinlenin 2 günde bir ilişki gebelik için daha ideal. her gün ve fazlası ilişki sperm kalitesini de düşürüyomuş dünü zaten değerlendirmişsin. geceyi değerlendirebiliyosan değerlendir ya da bugün değil de yarın sabahı
Bu sabah değerlendirmiştik saat 10 gibiydi. Şimdi şuan olacak sabah değilde 13 Temmuz sabahı mı değerlendiriyim kusura bakmayın çok karıştı kafam

Back
X