Ovulasyon testinden anlayan

ismira_1923

Memur
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
1.096
1.874
133
Kızlar selam. Bu sabah ve az önce LH testi yaptım. İkisi de silik çizgiden biraz daha koyu çizgi çıktı.
Pik gününe sanırım 3 4 gun var. Takvim hesabına göre de zaten 3 gün var. Neyse. Sormak istediğim kurban bayrami malum evde olamayacağız. Pik günü de kaçırmak istemiyorum. Silikten biraz koyu çizgi ortalama kaç gün sonra koyu çizgiye dönüyor. Ben bu ay ilk defa ovulasyon ile yapıyorum da :)

Kızlar selam. Bu sabah ve az önce LH testi yaptım. İkisi de silik çizgiden biraz daha koyu çizgi çıktı.
Pik gününe sanırım 3 4 gun var. Takvim hesabına göre de zaten 3 gün var. Neyse. Sormak istediğim kurban bayrami malum evde olamayacağız. Pik günü de kaçırmak istemiyorum. Silikten biraz koyu çizgi ortalama kaç gün sonra koyu çizgiye dönüyor. Ben bu ay ilk defa ovulasyon ile yapıyorum da :)
Bunu bilemeyiz canım ama zaten sperm ortalama 3 gün canlı kalıyor bazı doktorlar 5 gün bile canlı kaldığını söylüyor

Bilemeyiz ki bunu akşama bile olgunlaşa bilir yumurtalık belli olmuyor kişiden kişiye değişiyor mesela benim dündü bugün çatlamış anlık olabilir sabah ilk idrar değildi dimi. Çünkü ovülasyon testi ilk idrarla yapılmaz yapacağınız zaman 2 saat önce sıvı tüketimini kesmeniz gerekiyor size tavsiyem saat 12yle 16:00 da yapmanız yarın böyle yapın bakalım ne çıkıcak

Back
X