Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 3 senelik evliyiz hiç korunmadik. Çocuk istiyoruz. Doktora gittik ikimizdede sorun yok. 2 aydır ovulasyon takip ediyorum. Şuan durum nedir. Tavsiye verebilecek olan deneyimliler var mı?
T cigisinun daha koyu olması lazım benim dongum 25 gün adet bitiminden 5 gün sonra benimki köyü çıktı mesela ertesi gün silik oldu buda çatlama demekmis
Adetimin 10. Günündeyim yani ilk gününden sayarsak 10. Gün olmuş oluyor. Dün yaptığım testide bugün yaptığım 3 testide ekliyorum. Dün silikken bugün birden pik yapmadı garip geldi sizde yorumlar mısınız
Adetimin 10. Günündeyim yani ilk gününden sayarsak 10. Gün olmuş oluyor. Dün yaptığım testide bugün yaptığım 3 testide ekliyorum. Dün silikken bugün birden pik yapmadı garip geldi sizde yorumlar mısınız
Canım benim de öyle oldu bugun öglen yapmıştım en sonuncusunu pik görünüyor akşam 9 da tekrar yaptım hatta hafif silik çıktı onu eklemedim değerlendirdim ama bende anlayamadım çok