Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bat 26 mayıstı. 8 haziran a ovulasyon günü verdi ama baksanıza 2 Side çizgi net çıkmış ovulasyon testinde bu ne demek ? Bide diyorlar ki çift ciZgi gebelikte de çıkıyormuş doğru mu ? Lütfen yardım edin
Canım şimdi calismalara basladik ya . En son 26 mayıs ta adet oldum yani sat 26 mayıs. 14 gün yumurtlama günü hesaplama 8 haziran a denk geliyor bende bugün ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı bilmediğim icin sorayım dedim ne zaman ilişki olmalı diye
Canım şimdi calismalara basladik ya . En son 26 mayıs ta adet oldum yani sat 26 mayıs. 14 gün yumurtlama günü hesaplama 8 haziran a denk geliyor bende bugün ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı bilmediğim icin sorayım dedim ne zaman ilişki olmalı diye
İllakı 14.gun ovulasyon gunu olacak dıye bı kaide yok canm hemen adet sonrası yumurtlama da olabılıyo adete yakın yumurtlamada olabılıyo hazıran 8 deyse bugun 5 ı ve 3 gun onve ovulasyonun olmus bugunu ve sılıslestıgı gunu mutlaka degerlendır.ben cıfy cızgı oncesı cıft cızgı gunu ve sılıklestıgı gun degerlendırdm yanı 3 gun ust uste ıslıskı oldu ve sukur suan hamıleym bugunu degerlendır yarınıda
kızlar bat 26 mayıstı. 8 haziran a ovulasyon günü verdi ama baksanıza 2 Side çizgi net çıkmış ovulasyon testinde bu ne demek ? Bide diyorlar ki çift ciZgi gebelikte de çıkıyormuş doğru mu ? Lütfen yardım edin
Ovulaayon testi hemen yuurtlama oldu yada olacak anlamina gelmez. Bu teste gore 24 yada 48 saat icinde yumurtlama gerceklesecek demek. Testi yaptiginiz gunden 24 saat sonra iliskide bulunursaniz isi garantiye almis olursunuz..