Ovulasyon Testinden Cevap Alamadım

Milena81

Belki de dünya, başka bir gezegenin cehennemidir.
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
1.705
2.315
133
Evet hanımlar, birkaç ay test yaptım. Bütün talimatlara uydum ama cevap alamadım. Belki de geç yumurtluyorum, bilemedim. Yaşım 35, bu yıl çocuk düşünüyorum. Allah kısmet ederse ilk bebeğim olacak. Ocak, Şubat, Mart gibi çalışmalara başlayacaktım. Maalesef geçirmem gereken bir göz ameliyatı var şu an, o da Mayıs'ta olabiliyor ancak. Ondan sonra da durumuma göre anca Ekim, Kasım gibi hamile kalabilirim. Ama ben şimdiden devlet hastanesinde muayeneye, testlere başlayayım diyorum ki vücudum hazır olsun. Sizce çok mu erken? Kistim falan yok, yumurtalıkların iyi, kendiliğinden olur dedi doktor ama olmuyor. Sanırım ya aşılama ya tüp bebek diyecekler. O kadar gözüm korkuyor ki

35 yas bebek icn erken degil, hatta kaliteli yumurta rezervlerini yakalamak icn son cikislardasinz
vakit kaybetmeden kontrollerinizi yaptrn.
Ovulasyon testini hrp ayni saatte ve sivi alimina dikkat ederek mi yaptnz?
Test yapmaya devam edecekseniz laboquick markasini oneririm ve adet sonrasi hemen baslayin testlere, sabah idrariyla yapmayin
Gerci muhtemelen bunlari uygulamissnzdr.
Bu durumda vucudunuz bu ay yumurta uretimini de durdurmus olabilir.
Hayit tohumu ve incir kuru gayet faydali istersenz deneyin

Laboquick almıştım zaten internetten. Vücudun yumurtlamayı durdurduğunu ilk kez sizden duydum, mümkün mü böyle birşey? Zaten kendimi zor ikna ettim anneliğe, bari uğraştırmadan olsaydı

Laboquick almıştım zaten internetten. Vücudun yumurtlamayı durdurduğunu ilk kez sizden duydum, mümkün mü böyle birşey? Zaten kendimi zor ikna ettim anneliğe, bari uğraştırmadan olsaydı
normal degil ama donemsel olarak vucut o ay ara verebiliyor, stres, hormonal veya farkli fizyolojik sebeplerden olabiliyor. Benm de basima gelmisti. 2 bucuk ay yumurtlama kesildi. Sonra bitki caylariyla durumu toparladim, demekki hormonalmis

normal degil ama donemsel olarak vucut o ay ara verebiliyor, stres, hormonal veya farkli fizyolojik sebeplerden olabiliyor. Benm de basima gelmisti. 2 bucuk ay yumurtlama kesildi. Sonra bitki caylariyla durumu toparladim, demekki hormonalmis

Anladım. Yıl sonuna doğru da bebek düşünüyor olsam şimdiden peşine düşeceğim bu işin. Daha fazla erteleyemem zaten. Bilmiyorum ne test yaparlar, hangi filmi isterler. Ama 7 8 ay ertelemek çok kötü oldu benim için şu an. Sağolun.

Canım meraba bende yumurtlama pek düzenli değil hangi bitkisel yöntemi kullandın acaba söyleyebilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…