Ovülasyon testinden gebelik anlaşılır mi

Merhabaaa
Ben ovulasyon testiyle gebe kaldım sorusu olan ya da testlerini atmak isteyen yardımcı olabilirim ♥️☺️
Banada yardimci olurmsnz adetime 3 gun var ayin 5 yumurtlama 6 da catlma gordum 3 4 gunden beri ovulasyon testm hep pozitf cikiyr

Eklentiler

• 20230416_151200.webp
    20230416_151200.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 72
  • 20230416_151154.webp
    20230416_151154.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 72
Merhabaaa
Ben ovulasyon testiyle gebe kaldım sorusu olan ya da testlerini atmak isteyen yardımcı olabilirim ♥️☺️

Merhaba buraya resim ekleniyor mu bilmiyorum adetimin 13-14. Günü lekelenme karın ağrısı yumurta akı kivami akıntım oldu değerlendirdik o günleri ancak adetime 10 gün kala ilk defa ovulasyon testi kullandim çift çizgi çıktı 9 gün kala çift çizgi iyice koyulaşti baya hem de 8 gün kala yine yaptım C koyu T silikti ama belliydi yine de . Sizce ikinci yumurtlama mi acaba ? Biz de en son silik çıkan günü değerlendirdik. Ovulasyon testi kullanımı ve yorumu hakkında pek bilgim yok. Şimdiden teşekkürler

Merhaba buraya resim ekleniyor mu bilmiyorum adetimin 13-14. Günü lekelenme karın ağrısı yumurta akı kivami akıntım oldu değerlendirdik o günleri ancak adetime 10 gün kala ilk defa ovulasyon testi kullandim çift çizgi çıktı 9 gün kala çift çizgi iyice koyulaşti baya hem de 8 gün kala yine yaptım C koyu T silikti ama belliydi yine de . Sizce ikinci yumurtlama mi acaba ? Biz de en son silik çıkan günü değerlendirdik. Ovulasyon testi kullanımı ve yorumu hakkında pek bilgim yok. Şimdiden teşekkürler
Altta dosya ekle var resmî ordan yükle canım

Merhabaaa
Lütfen yardımcı olur musunuz 60 gundr adet olmadin geçen hafta doktora gttim bikac güne yumurtlayabilirsin dedi başka birşey söylemedi muayene etti doktora gitmeden üç gün önce ilişkiye girmiştim beta negatf çıkmıştı ilişkiden üç gün sonra doktordan geldikten sonra test yapmaya başladım pik gordum iliskide oldu pikten birgün önce ve 4 gün boyunca fakat birdaha ilişki olmadı testtende anlamadım aynı gibi hep

Eklentiler

• IMG_20230531_122337.webp
    IMG_20230531_122337.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 57
Lütfen yardımcı olur musunuz 60 gundr adet olmadin geçen hafta doktora gttim bikac güne yumurtlayabilirsin dedi başka birşey söylemedi muayene etti doktora gitmeden üç gün önce ilişkiye girmiştim beta negatf çıkmıştı ilişkiden üç gün sonra doktordan geldikten sonra test yapmaya başladım pik gordum iliskide oldu pikten birgün önce ve 4 gün boyunca fakat birdaha ilişki olmadı testtende anlamadım aynı gibi hep
Canım bu testler cok yanıltıyor anlamıyorum bundan bende cunku ilk başlarda almıştım aynısından hatta sürekli pozitif veriyordu gebe sanmıştım kendimi meğer değilmişim bu çubuk testler yanıltabiliyor
Bi gebelik testi yap o zaman sen varsa çıkar

Yptimda çıkmadı çünkü 3.5 gün olmuştu doktor bikac güne yumurtlayacan dediği zaman pik gordum doğruydu bana kalırsa akintida yaşadım ogun ama tam anlamıyla silik olmamış gbi grlior belki ufak yunurtadaha vardı verdiği yumurta kalitesi için toz mu dgerini geliştirdi dgeri çatladı ufak olanmi gelişti çok berbat beynim ptsi gdecem dua edin nolur ben hep buzamana kadar burada yazılanlara amin dedim dua edyrum

Ben dönem içinde akıntı yaşadım ovülasyon yapıyordum baktım yumurtlama yok o akıntının 1 gün sonrası pik oldu.
Sonra tek çizgiye düştü devam ettim ama ovülasyon kullanmaya.
Adet günüm çift oldu çizgi anlayamadım çift yukurrtlama ya da gebelik bu dedim gebelik testi yaptım çift çıktı

Back
X