Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ben normalde 25 günde adet oluyorum ama son iki aydır 23 hunde olmaya başladım ovulsaydın testı yapıyordum ama 10 ve 11 gün test yapamadım sonraki yaptıgım testler hep negatıf gösterıyordu dört gün sonra yanı bugün yanı 15gun ovulsaydın yaptım pozıtıfcıktı benım adetım hıc gecıkmezdı acaba fotoyum bu ıkıncı pozıtıf hamılelıge ışıksın olabılır mı
Yok gıyorum lı ben hıc bu kadar gecıkmezdım normalde test yapmadığım 10 gün yumurtlamış olmam gerek lı bu oku günü de degerlengırdık sonra ben test yapmaya devam ettım 4 gün boyunca hep negatıf gosterdı ben kesın 10 gün yumurtladım dıyor düşünürken 15gun test pozıtıf gosterdı ve ben 23 günde adet görüyorum yanı normal yumurtlamam 10 gun
Cnm ovulasyon testleri kesin hamileligi gostermiyor. Ama hamileligini ogrenenen var bu yontemle tek farki adet gununde yaptigin test onemli. Bende yaptim adetten 2 gun once pozitif cikti ama hamile degildim...
Yani belli olmuyor
Bende cok heveslenmistim. Ama olmadi insallah bebegin seninledir ama. Bu arada o pozitif olan gunu degerlendirseydin. Her ay ayni gun yumurtlamiyoruz gecikebiliyor da erkendd olabiliyor. Ben erken yumurtluyordm ovu tssti yaptim gec yumurtladim...
Canim ben inanmıyorum bu olaya, ben gebemiyimdir die önce ovulasyon yaptim negatif cikti çok üzüldüm, sonra hadi bide gebelik testi yapim dedim pozitif çıktı. Hic güvenme yani. Baziisinda tutuo bazisinda tutmuyo.