Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet kuzucum doktorum rahim filmi genetik test falan istedi hepsini yaptırdım rahim filminde hiçbir sıkıntı yok tekrar deneyebilirsiniz dedi tekrar ovulasyon sipariş ettim yumurtlama gördüm çatlamada dün değerlendirmeler bitti hayırlısı bakalım
Evet kuzucum doktorum rahim filmi genetik test falan istedi hepsini yaptırdım rahim filminde hiçbir sıkıntı yok tekrar deneyebilirsiniz dedi tekrar ovulasyon sipariş ettim yumurtlama gördüm çatlamada dün değerlendirmeler bitti hayırlısı bakalım
Şu an 9 gün gözüküyor yumurtlamadan 17 gün sayarak öyle gebelik testi yapılmasını öneriyorlar bende öyle yapacağım yumurtlamadan 4 gün geçti. Geçen ay yumurtlamadan 14 gün sonra test yaptım silikti kan verdim 13.34 çıkmıştı umutlandım hamileyim diye tekar verdim 20.01 çıkmıştı sonra kanamayla düştü zaten kimyasalmış bu ay erken öğrenmeyi düşünmüyorum