Ovülasyon testine bakar mısınız?

zzbusezz

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2013
292
134
303
Tokat
IMG_5167.webp

Bu sabah yaptım

IMG_5210.webp

Bu öğleden sonra
Tam koyu değil ama silik de değil yumurtlama dönemine yaklaştığımı mı gösterir? Yarın yine yapacağım umarım pik olur yarın

O zaman pik yakındır benim pcosum var da hep bu şekilde çıkıyor testim ondan sordum 🌸
1 saat sonra yapcam ovülasyon testi atacağım yine inşallah pik olur eğer olmazsa da zaten bayramdan sonra doktora gideceğim. Büyük olasılıkla yumurtlamam için ilaç verecek 🥺

N’aptınız olmuşmu pik 🥹
Ya bence dün sabah yaptığım test aslında pikti çünkü atayım fotoğrafı dün sabah bariz yakın renk iki çizgi öğleden sonraki Azcık soluk en alttakini bugün yaptım baya silik çıktı dün sabah ki yaptığım test yüksekti gibi geliyor

Eklentiler

• E2775984-B2F8-41FE-8B02-560B057B08AE.webp
    E2775984-B2F8-41FE-8B02-560B057B08AE.webp
    82,4 KB · Görüntüleme: 17
N’aptınız olmuşmu pik 🥹
yada dün sabah yaptım koyu gibiydi ya ondan önceki gün zirvedeydi dün sabah biraz düştü öğleden sonra az daha silik oldu bu sabahta tamamen silik çıktı dünden önceki gün test yapmadım bakalım birkaç gün içinde belirtiler başlayacak mı normalde yumurtlamadan sonra göğüslerim acır

yada dün sabah yaptım koyu gibiydi ya ondan önceki gün zirvedeydi dün sabah biraz düştü öğleden sonra az daha silik oldu bu sabahta tamamen silik çıktı dünden önceki gün test yapmadım bakalım birkaç gün içinde belirtiler başlayacak mı normalde yumurtlamadan sonra göğüslerim acır
Bazen saat bile fark ediyormuş olabilir ama yinede takip etmekte fayda var

Back
X