- 30 Kasım 2020
- 269
- 78
- 13
- 29
Arkadaşlar merhaba ben 31 aralıktan 1 ocak 2 gündür ovulasyon testi yapıyorum 31 aralık daha koyuydu bu birazdaha silik neden kaynaklanıyor acaba ilk attigim resim 31 aralıkta yaptığım 2.attigim resim 1 ocakta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saati ve sıvı alımın çok önemli belki ondan kaynaklanıyorArkadaşlar merhaba ben 31 aralıktan 1 ocak 2 gündür ovulasyon testi yapıyorum 31 aralık daha koyuydu bu birazdaha silik neden kaynaklanıyor acaba ilk attigim resim 31 aralıkta yaptığım 2.attigim resim 1 ocakta
Tam saatinde yaptım aslında 2 saat önceden sıvı alımını kestim.Saati ve sıvı alımın çok önemli belki ondan kaynaklanıyor
Adet bitiminden sonra hemen başladıysan eğer devam et bazen öyle olabiliyorTam saatinde yaptım aslında 2 saat önceden sıvı alımını kestim.
Benimki demo öyle olucak acabaMesela benim biraz koyulasti pik olacak yarın derken siliklesti 3 gün sonra pik olmuştu
3 gün sonra başladım öyle dediler cunki ama 3 gün içinde iliski oldu kafam.karisti kuzum yaAdet bitiminden sonra hemen başladıysan eğer devam et bazen öyle olabiliyor
Ben mesela 7 gün adet oluruyorum 6.günü başlamıştım ondan belki erke yumurtlama olur diye3 gün sonra başladım öyle dediler cunki ama 3 gün içinde iliski oldu kafam.karisti kuzum ya
Gebe kaldınız.mi bide ben kimyasal gebelik geçirdim.gecenlerde adetim 11 gün oldu biteliBen mesela 7 gün adet oluruyorum 6.günü başlamıştım ondan belki erke yumurtlama olur diye
Bat 9 ocak daha beklemedeyim ilk defa ovu kullandımGebe kaldınız.mi bide ben kimyasal gebelik geçirdim.gecenlerde adetim 11 gün oldu biteli
Ay hadi ins allahim hayırlısıni nasip etsin hepimize ıns . Kucagimiz boş kalmasınBat 9 ocak daha beklemedeyim ilk defa ovu kullandım
Amin inşallahAy hadi ins allahim hayırlısıni nasip etsin hepimize ıns . Kucagimiz boş kalmasın