Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine yorum lütfen kızlar görüüün

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Boncuk yarim01

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2021
64
En iyi cevaplar
1
15
8
42
Kızlar daha önce de yazdım ama bir kişi hariç kimseden bilgi alamadım 23 martta adet oldum 2 si gibi ovulasyon testine başladım. Resimleri de koyacam lütfen bilenler yardımcı olsunlar 20 Nisan adet günüm yumurtlama olmuş mu hangisinde neden tamamen sonrası silinme iş tecrübe sahibi olanlar lütfen yardım edin

Son düzenleme:
En iyi cevap
Bana cvp yazan arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim, adetime 2 gün kaldı ve kasıklarda ağrı adet belirtisi büyük ihtimalle olacam, benim 4.5 yaşında bir oğlum var sonrasında 2 düşüğüm oldu 2.5 aylık ikiside kanda pıhtılaşmadan dolayı.ilk defa ovulasyon testi yaptım nasibinde yok demek ki. Hakkınızı helal edin zamanınızdan aldım ben pes ediyorum ama dilerim Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Evet düzeldi. Pik olmamış. Sıvı alınımına ve saatlere dikkat ettiniz mi? Eğer şimdiden sonra pik göremzseniz belki de reglden hemen sonra yumurtlamışsınızdır.
Bisey sorabilir miyim adet günü ov testinde silikte olsa çizgi çıkması normal mi

Eklentiler

• 20210417_104736.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 24
Bana cvp yazan arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim, adetime 2 gün kaldı ve kasıklarda ağrı adet belirtisi büyük ihtimalle olacam, benim 4.5 yaşında bir oğlum var sonrasında 2 düşüğüm oldu 2.5 aylık ikiside kanda pıhtılaşmadan dolayı.ilk defa ovulasyon testi yaptım nasibinde yok demek ki. Hakkınızı helal edin zamanınızdan aldım ben pes ediyorum ama dilerim Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

En iyi cevap
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…