ovulasyon testini anlamadim ya yardimci olun kizlar

nevkaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
1.022
315
123
Kizlar son iki tekli test dun ve bugunun testi ama kafami karistiran bsey var testlerde idrar bolumu tarafindaki cizgini koyulasmasi siliklesmesi yumurtlama olup olmadgni gosteriyo dye biliyorum ben ve prsembe cuma gunu pazar gunu degerlendrdm ama bugun ki testte idrar bolmesi tarafindaki cizgi koyu hala digeri tutma yerinin cizgisi siliklesmis iyice bn hcbsey anlamadm bna yardmci olun yaa hangi cizgi neyi gosteriyo niye tutma tarafinin cizgisi iki gundur siliklesti diger tarafn oyle olmasi gerekmiyo mu

calisir konumunu gosteren siliklesmisse testler arizali olablr canim digeri siliklesmisse yumurtlama donemi gecmis oluyod bildgm kadaryla ama sen t çizgisi koyu c yani calisir cizgisi silik diyosn o zaman buyuk ihtimalle testlern sorunli

Once cikan cizgi kontrol cizgisidr ona bak bnce yani idrara soktuktan sonra hangi cizgi cikiyrsa ilk o kontroldur bi kac saniye snra cikan yumurtlmayi gstrr

26-27 Ocakta çatlamış yumurtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…