Ovulasyon testini anlayanlar yorum yapabilirmi lütfen?

Yumurtlama günlerindesiniz ama çatlama olmamış . Bu günleri değerlendir ve bol bol havuç ye çatlamayı kolaylaştırıyor çünkü😊

Eki Görüntüle 3304199
İlk kez bu testten kullanıyorum 4 gündür aynı koyulukta çıkıyor anlayamadım bilen birileri yorumlayabilir mi lütfen
Yumurtlama henüz olmamış arkadaşlar kontrol çizgisine bakarak yorum yapmış ben size yumrutlama testlerini paylaşıram siz ters koymuşsunuz kafaları karismis başlataki sizinle aynı marka olan yurmutlama günü digeride birgebeningublugunden olan test yumrutlama günləri Max yazan çizgi koyu olması gerekiyor yani t çizgisi olarak isim veriliyor arkadaşlar c çizgisi kontrol çizgisine bakarak yorum yapmış

Eklentiler

• IMG_20230920_120721.webp
    IMG_20230920_120721.webp
    81,5 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20230920_120726.webp
    IMG_20230920_120726.webp
    94,1 KB · Görüntüleme: 44
yumurtlama olmus ama catlama olmamis henuz galiba sen bu gunleri degerlendir yinede cnm catlamayi gorene kadar degerlendir eger esinde spermle ilgili bir sorun yoksa
Yanlış bilgi veriyorsunuz testi ters koymus siz kontrol çizgisini t çizgisi sanmissiniz daha yurmutlama olmamış bu şekilde olması gerekiyor yumurtlama olabilmesi için

Eklentiler

• IMG_20230920_120721.webp
    IMG_20230920_120721.webp
    81,5 KB · Görüntüleme: 35
Yumurtlama günlerindesiniz ama çatlama olmamış . Bu günleri değerlendir ve bol bol havuç ye çatlamayı kolaylaştırıyor çünkü😊
Yanlış bilgi testi ters koymus siz c çizgisini t çizgisi sanıp yumurtlama diye söylemişsiniz birdaha teste bakın isterseniz t çizgisi Max yazan yer c çizgisi o koyu olan yer ovulasyon testi Max yazan yerdeki koyuluga göre yorumlanir

Yumurtlama henüz olmamış arkadaşlar kontrol çizgisine bakarak yorum yapmış ben size yumrutlama testlerini paylaşıram siz ters koymuşsunuz kafaları karismis başlataki sizinle aynı marka olan yurmutlama günü digeride birgebeningublugunden olan test yumrutlama günləri Max yazan çizgi koyu olması gerekiyor yani t çizgisi olarak isim veriliyor arkadaşlar c çizgisi kontrol çizgisine bakarak yorum yapmış
A60AA238-F4E9-455A-8BD2-FFC0702483C0.webp

Siz anlayan birisiniz galiba. Testlerimin son haline bakarmısınız. 4,5 gündür koyu çıkıyordu Son testi biraz önce yaptım silik çıktı. Çatlama bugün mü olmuş demek oluyor acaba bi yorum yapabilir misininiz

Merhaba kızlar bunlar da benm testlerm bakıp yorumlarsanız sevınırım ben azda olsa anlayan bırıyım bu ıslerden ama ne demısler akıl akıldan ustundur dıe🫶🏻 Neyse kızlar benm kasık batmalarım adetın 3 gununden berındevam edıyor bugun le 12 gun okuyor kasık agrım doktora gıttım bısı yok dedı ovulasyon testıne basla dedı neyse 2 gundur kasık agrısından ölücektm dıger 10 gunden fazladı ınsallah yumurtlama agrısıdır bukadr uzun surucegınıde dusunemıyom ama neyse resım ustten alta dogru sıra sıra kızlar bana gore 23-24 yumurtlama

Eklentiler

• FAAE05EE-957F-4DE1-95B8-DA55473A9DEC.webp
    FAAE05EE-957F-4DE1-95B8-DA55473A9DEC.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 37
Merhaba kızlar bunlar da benm testlerm bakıp yorumlarsanız sevınırım ben azda olsa anlayan bırıyım bu ıslerden ama ne demısler akıl akıldan ustundur dıe🫶🏻 Neyse kızlar benm kasık batmalarım adetın 3 gununden berındevam edıyor bugun le 12 gun okuyor kasık agrım doktora gıttım bısı yok dedı ovulasyon testıne basla dedı neyse 2 gundur kasık agrısından ölücektm dıger 10 gunden fazladı ınsallah yumurtlama agrısıdır bukadr uzun surucegınıde dusunemıyom ama neyse resım ustten alta dogru sıra sıra kızlar bana gore 23-24 yumurtlama
Evet canım 23 çatlama da gerçekleşmiş görünüyor silikleşmiş

Yanlış bilgi testi ters koymus siz c çizgisini t çizgisi sanıp yumurtlama diye söylemişsiniz birdaha teste bakın isterseniz t çizgisi Max yazan yer c çizgisi o koyu olan yer ovulasyon testi Max yazan yerdeki koyuluga göre yorumlanir
Yorumunu yeni görüyorum . Arkadaşın paylaştığı fotoğraflara tekrar baktım ve yaptığım yorumda bir yanlışlık göremedim . İki çizgi aynı koyulukta bu sebepten dolayı yumurtlama zamanında olduğunu söyledim. Sen yanlışlığın nerede olduğunu söylüyorsun ters koymuş kontrol çizgisi vs yazmışsın ama zaten kontrol çizgisi ve t çizgisi aynı koyulukta ya da t çizgisi daha koyuysa yumurtlama olmuş demek .

Aynen çok sıkıntılı iğrenç bir iş. Her yaptıgımda allahım ben napıyorum ya oluyorum 😂😂 afedersiniz sidiğimle hiç bu kadar haşır neşir olmamıştım daha önce 🥲
Kıx allah senı napmasın güldüm vala😂Rabbim en kısa surede hepınıze nasıp etsın ınsallah benm 18 aylık 1 oglum var ustune 2 kımyasal oldu doktora gıttım bı sıkıntı cıkmadı gebelık ıstıyormusun dedı evet dedım 6 ıcınde olmazsa gel dedı bu ay ovulasyon kullanayım dedm yumurtlayacağım varsa bu sıkıntıdan olmaz yemnle ahahahsh

Kıx allah senı napmasın güldüm vala😂Rabbim en kısa surede hepınıze nasıp etsın ınsallah benm 18 aylık 1 oglum var ustune 2 kımyasal oldu doktora gıttım bı sıkıntı cıkmadı gebelık ıstıyormusun dedı evet dedım 6 ıcınde olmazsa gel dedı bu ay ovulasyon kullanayım dedm yumurtlayacağım varsa bu sıkıntıdan olmaz yemnle ahahahsh
Hahahha😂Bende 4 aydır deniyorum ilk kez bu ay ovulasyon kullandım bakalım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda

Eki Görüntüle 3306828
Siz anlayan birisiniz galiba. Testlerimin son haline bakarmısınız. 4,5 gündür koyu çıkıyordu Son testi biraz önce yaptım silik çıktı. Çatlama bugün mü olmuş demek oluyor acaba bi yorum yapabilir misininiz
Evet çatlama olmus ama ilk paylaştığıniz zamanki yorumlar yanlıştı arkadaşlar yanlış bilgi vermişti Max yazan çizgi siz testleri ters koyup çektiğiniz için insanlar karışıyor Max yazan yer tam tersi diğer tarafa bakicam

Back
X