Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumurtlama olmus ama catlama olmamis henuz galiba sen bu gunleri degerlendir yinede cnm catlamayi gorene kadar degerlendir eger esinde spermle ilgili bir sorun yoksaEki Görüntüle 3304199
İlk kez bu testten kullanıyorum 4 gündür aynı koyulukta çıkıyor anlayamadım bilen birileri yorumlayabilir mi lütfen
Yumurtlama henüz olmamış arkadaşlar kontrol çizgisine bakarak yorum yapmış ben size yumrutlama testlerini paylaşıram siz ters koymuşsunuz kafaları karismis başlataki sizinle aynı marka olan yurmutlama günü digeride birgebeningublugunden olan test yumrutlama günləri Max yazan çizgi koyu olması gerekiyor yani t çizgisi olarak isim veriliyor arkadaşlar c çizgisi kontrol çizgisine bakarak yorum yapmışEki Görüntüle 3304199
İlk kez bu testten kullanıyorum 4 gündür aynı koyulukta çıkıyor anlayamadım bilen birileri yorumlayabilir mi lütfen
Yanlış bilgi veriyorsunuz testi ters koymus siz kontrol çizgisini t çizgisi sanmissiniz daha yurmutlama olmamış bu şekilde olması gerekiyor yumurtlama olabilmesi içinyumurtlama olmus ama catlama olmamis henuz galiba sen bu gunleri degerlendir yinede cnm catlamayi gorene kadar degerlendir eger esinde spermle ilgili bir sorun yoksa
Yanlış bilgi testi ters koymus siz c çizgisini t çizgisi sanıp yumurtlama diye söylemişsiniz birdaha teste bakın isterseniz t çizgisi Max yazan yer c çizgisi o koyu olan yer ovulasyon testi Max yazan yerdeki koyuluga göre yorumlanirYumurtlama günlerindesiniz ama çatlama olmamış . Bu günleri değerlendir ve bol bol havuç ye çatlamayı kolaylaştırıyor çünkü![]()
Yumurtlama henüz olmamış arkadaşlar kontrol çizgisine bakarak yorum yapmış ben size yumrutlama testlerini paylaşıram siz ters koymuşsunuz kafaları karismis başlataki sizinle aynı marka olan yurmutlama günü digeride birgebeningublugunden olan test yumrutlama günləri Max yazan çizgi koyu olması gerekiyor yani t çizgisi olarak isim veriliyor arkadaşlar c çizgisi kontrol çizgisine bakarak yorum yapmış
Yumurtalanma var ama çatlama yok değerlendir koyuluk silikleştiği gün çatlama olmuş demektir özellikle o günü değerlendirEki Görüntüle 3304199
Yumurtalanma var ama çatlama yok değerlendir koyuluk silikleştiği gün çatlama olmuş demektir özellikle o günü değerlendir
Evet çatlama olmuş canımEki Görüntüle 3306828
Siz anlayan birisiniz galiba. Testlerimin son haline bakarmısınız. 4,5 gündür koyu çıkıyordu Son testi biraz önce yaptım silik çıktı. Çatlama bugün mü olmuş demek oluyor acaba bi yorum yapabilir misininiz
Bugün yaptıysan evet çatlama olmuş mutlaka değerlendirEki Görüntüle 3306853
En son yaptığım teste bakarmısın silikleşmiş, yani çatlama olmuş mu bugün yoksa kaçırdım mı
Evet canım 23 çatlama da gerçekleşmiş görünüyor silikleşmişMerhaba kızlar bunlar da benm testlerm bakıp yorumlarsanız sevınırım ben azda olsa anlayan bırıyım bu ıslerden ama ne demısler akıl akıldan ustundur dıeNeyse kızlar benm kasık batmalarım adetın 3 gununden berındevam edıyor bugun le 12 gun okuyor kasık agrım doktora gıttım bısı yok dedı ovulasyon testıne basla dedı neyse 2 gundur kasık agrısından ölücektm dıger 10 gunden fazladı ınsallah yumurtlama agrısıdır bukadr uzun surucegınıde dusunemıyom ama neyse resım ustten alta dogru sıra sıra kızlar bana gore 23-24 yumurtlama
Yorumunu yeni görüyorum . Arkadaşın paylaştığı fotoğraflara tekrar baktım ve yaptığım yorumda bir yanlışlık göremedim . İki çizgi aynı koyulukta bu sebepten dolayı yumurtlama zamanında olduğunu söyledim. Sen yanlışlığın nerede olduğunu söylüyorsun ters koymuş kontrol çizgisi vs yazmışsın ama zaten kontrol çizgisi ve t çizgisi aynı koyulukta ya da t çizgisi daha koyuysa yumurtlama olmuş demek .Yanlış bilgi testi ters koymus siz c çizgisini t çizgisi sanıp yumurtlama diye söylemişsiniz birdaha teste bakın isterseniz t çizgisi Max yazan yer c çizgisi o koyu olan yer ovulasyon testi Max yazan yerdeki koyuluga göre yorumlanir
Evet çatlama olmuş . Bugünde değerlendir benceEki Görüntüle 3306828
Siz anlayan birisiniz galiba. Testlerimin son haline bakarmısınız. 4,5 gündür koyu çıkıyordu Son testi biraz önce yaptım silik çıktı. Çatlama bugün mü olmuş demek oluyor acaba bi yorum yapabilir misininiz
Bakalım yarın tekrar yapıcam oda siliklesirse yapmam asırı sıkıntılı bi iş yaEvet canım 23 çatlama da gerçekleşmiş görünüyor silikleşmiş
Aynen çok sıkıntılı iğrenç bir iş. Her yaptıgımda allahım ben napıyorum ya oluyorumBakalım yarın tekrar yapıcam oda siliklesirse yapmam asırı sıkıntılı bi iş ya![]()
Kıx allah senı napmasın güldüm valaAynen çok sıkıntılı iğrenç bir iş. Her yaptıgımda allahım ben napıyorum ya oluyorumafedersiniz sidiğimle hiç bu kadar haşır neşir olmamıştım daha önce
![]()
HahahhaKıx allah senı napmasın güldüm valaRabbim en kısa surede hepınıze nasıp etsın ınsallah benm 18 aylık 1 oglum var ustune 2 kımyasal oldu doktora gıttım bı sıkıntı cıkmadı gebelık ıstıyormusun dedı evet dedım 6 ıcınde olmazsa gel dedı bu ay ovulasyon kullanayım dedm yumurtlayacağım varsa bu sıkıntıdan olmaz yemnle ahahahsh
Evet çatlama olmus ama ilk paylaştığıniz zamanki yorumlar yanlıştı arkadaşlar yanlış bilgi vermişti Max yazan çizgi siz testleri ters koyup çektiğiniz için insanlar karışıyor Max yazan yer tam tersi diğer tarafa bakicamEki Görüntüle 3306828